Sezer, partisinden istifa etti

Saray Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tutuklanarak cezaevine konulan geçtiğimiz aylarda tahliye olarak yeniden Büyükyoncalı Belediye Başkanlığı görevine dönen Necati Sezer, partisinden istifa etti. Bir

Çerkezköy 22.02.2013 20:57:00 0
Sezer, partisinden istifa etti

 YARGILAMA SÜRECİNDE PARTİMDEN DESTEK ALAMADIM

Uzun yıllar üyesi olduğu CHP’den iki kez Büyükyoncalı Belediye Başkanlığı’na seçildiğini, halka ve CHP’ye hizmet etmek için maddi ve manevi her türlü fedakarlığı yaptığını belirten Sezer, “2010 yılında yürütülmekte olan bir soruşturma sonucu haksız bir biçimde gözaltına alındım ve tutuklandım. Yargılama sürecinde partimden herhangi bir destek alamadığım gibi aksine hakkımda yürütülen karalama kampanyasının destekçileri arasında bir kısım partililerimizin de bulunduğunu öğrendim” dedi. Hakkında gerçeğe aykırı ifade vererek tutuklanmasına neden olanlardan birisinin de CHP’den belediye meclis üyesi olduğunu ifade eden Sezer “Yıllarca onurumla hizmet verdiğim partimin bu süreçte gerçeğin ortaya çıkarılması hususlarında yanımda olmayışı beni ziyadesiyle yaraladı” diye konuştu.
 
EN DOĞRU KARAR
“CHP’nin bu vefasız ve duyarsız yaklaşımı partime olan inancımı sorgulamama yol açtı” diyen Sezer,  toplumsal itibarını zedelememek düşüncesi ile istifa etmesinin en doğru karar olduğuna inandığını belirtti. Sezer, ilçenin sosyal ve siyasi yaşamına katkı temelinde her zaman halkın hizmetinde olacağını söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10