Edirneliler yeniden ‘Özgör’ dedi

Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneği genel kurulu Pazar günü yapıldı.

Çerkezköy 25.02.2013 20:10:00 0
Edirneliler yeniden ‘Özgör’ dedi

 SEÇİMLER YAPILDI

Pazar günü saat 15.00’da dernek binasında yapılan genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Divan Heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.
 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Mevcut Başkan İmdat Özgör, oy birliği ile yeniden Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilirken, İmdat Özgör başkanlığındaki yönetim kurulunda Zihni Özen, M. Süreyya Ödemiş, Suat Özgücü, Nail Türkoğlu, Zafer Uyanık ve Ekrem Altın yer aldı. Denetim kurulu asil üyeliklerine de Tufan Sakarya, Mustafa Güder ve Bekir Dere seçildi.
 

DESTEK BEKLİYORUZ

Seçimlerin ardından konuşma yapan Başkan İmdat Özgör, Çerkezköy ve Kapaklı’da 12 bine yakın Edirnelilerin yaşadığını ama derneğe sadece 186 üyenin bulunduğunu ifade ederek “İkinci sezondur dernek başkanlığı görevi yapıyorum. Arkadaşlarım bir kez daha bizlere güvenip başkanlığa seçtiler onlara çok teşekkür ediyorum. Faaliyet ve Denetim kurulu raporları okundu ve dinlediniz. Fazla etkili olamıyoruz. Hemşerilerimizi derneğimize maddi ve manevi desteğini ve ilgisini bekliyoruz” dedi

 

BEŞ BİNE YAKIN SEÇMEN VAR

Toplantıda söz hakkı alan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Halil Demirkıran da katılımın bu kadar az olmasının herkesin suçu olduğunu ifade ederek “Kalabalık bir nüfus olmamıza rağmen ve 5 bine yakın seçmenimiz olmasına rağmen dernek sayımız çok az. Bu çok üzücü bir olay aslında. Üye bakımından istenilen seviyeye gelmedik. Başka iller birkaç dernekle hizmet verirken bizler tek derneği yürütmeye çalıyoruz. İstersek daha iyisini yapabiliriz gücümüzün farkında değiliz. Herkes üstüne düşeni yapmalı. İyi bir çalışmayla büyük bir özveri ile yeni yönetimle beraber güzel yerlere geleceğiz inanıyorum” dedi.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10