Çerkezköyspor zorlu virajda

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda 19.hafta karşılaşmasında Kırklareli temsilcisi Lüleburgazspor’a konuk olacak. Ligde üst sıraları hedefleyen Çerkezköy

1.03.2013 20:46:00 0
Çerkezköyspor zorlu  virajda

 Lig’de geçtiğimiz hafta evinde Edirnespor Gençlik Kulübü ile berabere kalan Çerkezköyspor ligin on dokuzuncu hafta karşılaşmasında deplasmanda üç puan mücadelesi verecek.

 

ÇERKEZKÖYSPOR DEPLASMANDA

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta on dokuzuncu hafta oynanacak olan altı karşılaşma ile tamamlanacak. Ligde mücadele veren temsilcimiz Çerkezköyspor ligde alt orta sıralarda mücadele eden Kırklareli temsilcisi Lüleburgazspor’a konuk olacak. Cumartesi günü  Kasım Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

GOL SESİ ÇIKMADI

Temsilcimiz Çerkezköyspor bir önceki hafta evinde Edirnespor Gençlik Kulübünü konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz taraftarının desteği ile galibiyet mücadelesi verdi. İlk dakikalarda etkili bir futbol ortaya koyan konuk Edirnespor Gençlik Kulübü ilerleyen dakikalarda arzuladığı gole kavuşamadı. Her iki takımın da açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada ilk devrede gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İkinci devre ağırlaşan zeminde top kontrolünü yapamayan iki ekip te pozisyon bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma golsüz eşitlik ile tamamlandı.
 

HAFTAYI GALİBİYET İLE KAPATTI

Haftaya 21 puanla giren Lüleburgazspor ise bir önceki hafta deplasmanda Kırklareli Sanayispor’a konuk oldu. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Lüleburgazspor ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada ikinci devrede de etkinliğini sürdüren konuk ekip Lüleburgazspor bulduğu golle öne geçti. Üstünlüğü yakaladıktan sonra kontrolünü bırakmayan Lüleburgazspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. Rakibinin beraberlik için geliştirdiği ataklarda hata yapmayan Lüleburgazspor karşılaşmadan da 1-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Çerkezköyspor, bugün oynayacağı Lüleburgazspor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor  dün yaptığı son antrenmanın ardından Lüleburgazspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
 

 “GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”

Lig’deki çıkışlarını Lüleburgazspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ''Grubun iddialı takımları olan Edirnespor Gençlik Kulübü karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Kötü bir zeminde oynadığımız karşılaşmada istediğimiz golü bulamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldık.  Bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz Lüleburgazspor’u da mağlup ederek ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Ben oyuncularımın Lüleburgazspor karşısında sahadan üç puan ile ayrılacaklarını umuyorum” dedi.
 

LİDER DEPLASMANDA

Geçtiğimiz hafta Sultangazispor’u mağlup ederek uzun bir aranın ardından tekrar liderliğe yükselen Tuzlaspor ise deplasmanda Babaeskispor ile karşı karşıya gelecek. Haftanın en zor karşılaşması olarak nitelendirilen karşılaşma Babaeski 100.Yıl Stadyumunda Pazar günü 13.30’da başlayacak. Ligde şampiyonluk hedefleyen Tekirdağspor ise evinde ikinci sırada bulunan Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Her iki takım için de büyük öneme sahip olan ve galip gelenin şampiyonluk yarışında bir adım öne geçeceği karşılaşma ise Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

EDİRNESPOR EVİNDE GALİBİYET ARAYACAK

Ligde son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile şampiyonluk yarışından uzaklaşan Edirnespor Gençlik Kulübü ise hafta sonunda İncirlispor’u konuk edecek. Edirnespor Gençlik Kulübü haftaya 31 puanla beşinci sırada girerken, İncirlispor ise topladığı 21 puanla ligde onuncu sırada yer alıyor. Pazar günü 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Ligde dördüncü sırada bulunan Sultangazispor ise 22 puanla yedinci sırada bulunan Suadiye Belediyespor ile galibiyet mücadelesi verecek. Cebeci Spor Kompleksinde saat 14.00’de başlayacak karşılaşma yarın oynanacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bağcılarspor ise evinde Kırklareli Sanayispor’u konuk edecek. Bağcılar Mahmutbey Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da saat 13.30’da başlayacak. İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesinin ardından Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor haftayı maç yapmadan geçerek 3-0’lık hükmen galibiyet alacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

 

Lüleburgazspor-Çerkezköyspor

 

Bağcılarspor-Kırklareli Sanayispor

 

Tekirdağspor-Sultanbeyli Belediyespor

 

Babaeskispor-Tuzlaspor

 

Edirnespor Gençlik-İncirlispor

 

Sultangazispor-Suadiye Belediyespor

 
 

PUAN DURUMU

 

1-Tuzlaspor 37

 

2-Sultanbeyli Belediyespor 36

 

3-Tekirdağspor 36

 

4-Sultangazispor 33

 

5-Edirnespor Gençlik 31

 

6-Körfez Belediyesi 27

 

7-Suadiye Belediyespor 22

 

8-Lüleburgazspor 21

 

9-Babaeskispor 21

 

10-İncirlispor 21

 

11-Bağcılarspor 20

 

12-Çerkezköyspor 20

 

13-Kırklareli Sanayispor 10

 

14-İzmit Çenesuyu 9

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10