Autocad kursu 5 Mart’ta başlayacak

Özel Meslek Akademi Kursu Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Köroğlu Autocad programı ile bilgisayar destekli tasarım kurslarının 5 Mart Salı gününden itibaren başlayacağını belirtti.

Çerkezköy 1.03.2013 20:49:00 0
Autocad kursu 5 Mart’ta başlayacak

 KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Kayıtların devam ettiğini belirten Özel Meslek Akademi Kursu Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Köroğlu “Autocad mimaride çokça ve sıkça kullanılır. Autocad Mimarinin vaz geçilmezlerindendir. autocad mimarlıkta proje ve plan çıkarmada büyük kolaylık sağlamakla beraber hata ve risk önüne geçer ve mimaride büyük kolaylıklar sağlar mimaride genelde 2D Boyutlu çizimler kullanılır ve proje bazında kesit alma ve çıkarma da kullanılır görünüş ve perspektif vermek de mümkündür son yıllarda teknolojinin ilerlemesi ve Görsellik vermeyi 3 Boyutlu çizimleri mümkün kılınmıştır” dedi.
 

“TEMEL TASARIM VE ÇİZİM PAKETİ OLARAK YARARLANIYOR”

AutoCad’in, tüm mimar, mühendis, tasarımcı, grafiker ve kısaca tasarım ve çizim ile ilgili her disiplin tarafından kutlanılacak bir program olduğunu ifade eden Köroğlu “Bu gün ülkemizde ve dünyada Makine Mühendisliğinden Güzel sanatlara, Mimarlıktan Tıbba, Şehir planlamadan Reklamcılığa, Haritacılıktan Elektroniğe, Uzay araştırmalarından Denizbilim Araştırmalarına kadar her alanda AutoCAD’den temel tasarım ve çizim paketi olarak yararlanılmaktadır” dedi.
 

“İNSAN KAYNAĞI DA SAĞLANMIŞ OLACAK”

16 Mart Cumartesi günü başlayacak İnsan Kaynakları Yönetimi grubunun kayıtlarının devam ettiğini belirtin Köroğlu “Bu kursumuzda kontenjanımız sınırlıdır. Eğitim Cumartesi günleri saat 13.00 ile 18.00 arası gerçekleşip ve 2 ay sürecektir. İnsan Kaynakları Yönetimi, özel sektörde şirketlerin daha verimli çalışabilmeleri için gerekli olan insan kaynağını sağlar. Söz konusu kurs programı ülkemizde bu alanda çalışacak personel gereksinimini karşılamak amacıyla hazırlanmıştır. Bu kurs programının açılmasıyla bu alanda çalışacaklara sağlanacak istihdam olanağının yanında şirket içindeki her birimin gereksinimi olan nitelikli insan kaynağı da sağlanmış olacaktır. Program içeriğinde, insan kaynağının planlanması, yapılacak işin analizi, personel seçimi, yerleştirilmesi, eğitimi, kariyer planlaması, performans değerlendirilmesi, ücretlendirme, personel yönetimi gibi konular yer almaktadır. İnsan Kaynakları Yönetimi kursumuz farklı ve her biri alanında kariyer ve isim yapmış konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecektir” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10