Veliköyspor puan saçmaya devam ediyor 0-0

Süper Amatör Lig 12.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Veliköyspor deplasmanda Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Hafta sonunda Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanan karşılaşmada her iki tak?

6.03.2013 19:51:00 0
Veliköyspor puan saçmaya devam ediyor 0-0

 Çerkezköy Haber - Ligin ikinci devresinde aldığı mağlubiyetler ile şampiyonluk yarışından uzaklaşan Veliköyspor puan saçmaya devam ediyor.

 

VELİKÖY DEPLASMANA ÇIKTI

Süper Amatör lig 12. hafta karşılaşmalarında Çorlu Sanayispor kendi evinde temsilcimiz Veliköyspor’u ağırladı. Geçen hafta Şarköyspor ile  karşılaşan temsilcimiz talihsiz yediği iki golle haftayı puansız olarak kapatmıştı.  11 puanla altıncı sırada yer alan çorlu Sanayispor ise geçen hafta karşılaştığı Ulaş Belediyespor karşısında aldığı ezici galibiyetle oyun motivasyonu olarak maça hızlı başlayan taraf oldu. 
 

İKİ TAKIMDA AÇIK BİR OYUN SERGİLEDİ

Açık havada oynan maçta taraftarların maça ilgisi yoğundu.  Maçın ilk düdüğü ile birlikte sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Veliköyspor takımı ilk dakikalarda gol arayışı içerisinde bulundu. Rakibinin baskılı oyunuyla maça başlayan Çorlu Sanayispor rakibinin ataklarını sahasında uzaklaştırmakta zorlandı. İlk dakikalarda oyuna hızlı başlayan temsilcimiz golü bulmak için rakip sahasını boş bırakmadı. 13 dakikada sağ kanattan gelişen atakta yapılan ortaya dokunamayan Veliköyspor oyuncuları mutlak gol pozisyonu kaçırmış oldu. Rakibin baskılı oyununu kısa sürede üzerinden atan Çorlu Sanayispor geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol aradı. Her iki takımında net pozisyonları değerlendirememesi sonucu ilk yarım saatlik dilim golsüz eşitlik ile geçildi.
 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

İki takımında iyi, bir mücadele sergilediği maçta 34. dakika da çorlu Sanayispor’un atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Çorlu Sanayispor oyuncusu topu auta atarak pozisyonu değerlendiremedi.  İlk yarının son dakikalarına doğru bir gol bulmak için iki takımda baskılarını artırdı. 40. dkikada sol taraftan gelişen atakta uzaktan vurulan sert şutu Veliköyspor kalecisi Semih son anda köşeden çıkartarak pozisyonun gol olmasına izin vermedi.İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 

BİR PUAN İLE KAPATTI

İlk yarıda iki takımında gol bulmak için etkili oynadığı maçta ikinci yarıya Veliköyspor’un vuruşu ile başlandı. İlk yarıya göre ikinci yarıda da iki takım gol bulmak için büyük bir çaba sarf etti. ikinci yarının 56. dakikasında orta sahadan gelişen Veliköyspor atağında hücum oyuncusunun defans arkasına bıraktığı top ile kaleci ile karşı karşıya kalan Veliköyspor oyuncusu vurduğu sert vuruş yan ağlarda kaldı. Çorlu Sanayispor’un daha defansif oynadığı ikinci yarıda fazla atak geliştiremedi. Sağlı sollu ataklarla Çorlu Sanayispor kalesini abluka altına alan Veliköyspor Sinan ve Gökhan ile geliştirdiği önemli pozisyonları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Veliköyspor aldığı bir puanla ligde 18 puanla beşinci sırada yerini korurken Çorlu Sanayispor ise puanını 12 ye çıkarak altıncı sırada yer aldı
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10