BAL’da 19.hafta hafta geride kaldı

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 18.hafta oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Temsilcimiz Çerkezköyspor’un deplasmanda Lüleburgazspor’a 2-1 mağlup olduğu haftada lider Sultanbeyli Belediyespor Tekirdağspor’u dep

6.03.2013 19:51:00 0
BAL’da 19.hafta hafta geride kaldı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor, Lüleburgazspor karşısında aldığı mağlubiyet ile haftayı puansız kapattı.

 

 

HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ

 

 

 

ÇERKEZKÖY DEPLASMANDA OYNADI

 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk oldu. Cumartesi günü, Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi çok sayıda taraftar izledi. Temsilcimiz Çerkezköyspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 30.dakikada Tolga’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren Lüleburgazspor, rakibine pas yapma şansı tanımadı ve oyun üstünlüğünü elinde tuttu. 38.dakikada sol kanattan Bayram’ın orta-şut karışımı vuruşu ağlarla buluştu ve maçta durum 2-0’a geldi. Çerkezköyspor ilk yarıda kaleye yaklaşamazken, 42.dakikada Ayhan Atalay’ın uzaktan çektiği şut kaleci Oğuz’un bakışları arasında ağlarla buluştu ve durum 2-1 oldu. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.İkinci yarıya etkili başlayan Lüleburgazspor oldu.48.dakika da kaleciyle karşı karşıya kalan Tolga, aşırtma vuruş yaptı ancak top az farkla auta çıktı. 53.dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde bomboş kalan Zafer’in vuruşunda top kalecide kaldı. Çerkezköyspor’da, 70.dakikada kullanılan bir duran top sonucu Fırat kafayı vurdu top az farkla dışarı çıktı İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve maçtan Lüleburgazspor 2-1 galibiyetle ayrıldı. Lüleburgazspor aldığı bu galibiyetle puanını 24’e çıkarırken, Çerkezköyspor 20 puanda kaldı.
 

 

LİDER PUAN KAYBETMEDİ

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında Tekirdağspor evinde lider Sultanbeyli Belediyespor7u konuk etti. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda saat 13.30 da başlayan müsabakanın gollerini Tekirdağ adına 13.dakikada Bülent ve 47. dakikada Hakan Pehlivan atarken, rakip takımın gollerini 6. 27. ve 33. dakikalarda Reha kaydetti.Kütahya Bölgesi hakem triyosunun yönettiği karşılaşmanın 87. dakikasında sarı siyahlı ekibten Özkan direk kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.Tekirdağspor bu mağlubiyetle liderlik fırsatını değerlendiremezken 36 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.Çok önemli bir galibiyet elde eden Sultanbeyli Belediyespor ise 39 puanla liderliğini devam ettirdi.
 

 

TUZLASPOR FIRSAT TEPTİ

 

Haftaya ikinci sırada giren Tuzlaspor ise deplasmanda Babaeskispor’a konuk oldu.
Tuzlaspor deplasmanda karşılaştığı Babaeskispor ile 0-0 berabere kalarak liderliği Sultanbeyli Belediyespor'a devretti Dengede giden maçta öne çıkan Tuzlaspor olmasına rağmen kalan dakikalarda istediği golü bulamayarak karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı. Tuzlaspor puanını 38 yaparak ikinci sırada yer alırken, Babaeskispor ise 24 puanla sekizinci sıraya yükseldi.
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta ikinci yarısının ilk beş maçında galip gelemeyen Sultangazispor sahasında konuk ettiği Suadiye Belediyespor’u seyircisinin de muhteşem desteğiyle 2-1 yenerek kötü gidişe ‘dur’ dedi.
 

 

SULTANGAZİ EVİNDE OYNADI

 

Cebeci Arena Stadı’nda oynanan karşılaşma güvenlik tedbirlerinin yeterli olmaması nedeniyle yaklaşık 30 dakika geç başladı. Karşılaşmayı Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da izlerken ilçe protokolü de maça büyük ilgi gösterdi. 21. dakikada Yusuf’un sol taraftan Suadiye Belediyespor ceza sahası içine kestiği ortada Serkan Avşar topla buluştu. Açısı dar olmasına rağmen Serkan düzgün ve klas bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek Sultangazispor’u 1-0 öne geçirdi. Golden 3 dakika sonra 24.dakikada Sultangazispor, yine tehlikeli geldi. Halil İbrahim, arka direkte kendini unutturan Serkan Afşar’ı gördü. Serkan yarım vole şık bir vuruşla kendisinin ve takımının 2.golüne imza atarak skoru 2-0’a taşıdı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında, 62.dakikada daha önce sarı kart gören Halil İbrahim rakibine yaptığı faulle 2.sarıdan kırmızı kartla oyun dışına gönderilince Sultangazispor sahada 10 kişi kaldı.Sahada 10 kişi kalan ev sahibi Sultangazispor karşısında 2-0 mağlup durumda olan konuk ekip Suadiye Belediyespor gol için yüklenmeye başladı. Kocaeli temsilcisi aradığı golü 68.dakikada Cihan’la bularak skoru 2-1’e getirdi. 82.dakikada Suadiye Belediyespor’da Onur, Samet’e yaptığı sert faul sonrası 2.sarı kartını gördü ve iki takım da sahada 10 kişi kaldı.
Kalan dakikalarda sonuç değişmeyince Sultangazispor,5 hafta süren galibiyet hasretine bu maçla son verdi.
 

 

ŞAMPİYONLUK İDDİASI KALMADI

 

Kendi saha ve seyircisi önünde İncirli ile 1-1 beraber kalan Edirnespor Gençlik şampiyonluk hayallerini geride bıraktı. Maçın ilk dakikasından itibaren sahasına kapanan ve İncirli ataklarını önlemeye çalışan Edirnespor Gençlik maçın 28 nci dakikasında sol kanattan gelen ve sert vuruş yapan Hasan Alataş’ın golüne engel olamadı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenen Gök Kuzgunlar aradığı golü 32. dakikada Turgut’un ayağından buldu. Kale önünde meydana gelen karambol de topu ağlara gönderen takımını beraberliğe getirdi. İlk yarıda karşılıklı ataklar vardı ve İncirli galibiyeti kaçırdı. Maçın ikinci yarısında da Edirnespor gençlik fırsatları değerlendiremedi. Mutlak galibiyet için sahaya çıkan ancak fırsatları değerlendiremeyen Gök Kuzgunlar, seyirci desteğine rağmen ikinci golü bulamayınca sahadan berabere ayrıldı.
 

 

BAĞCILARSPOR RAHATLADI

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Bağcılarspor, sahasında konuk ettiği düşme hattındaki Kırklareli Sanayispor’u 3-1 mağlup ederek üç puanı alan takım oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde atak bir futbol ortaya koyan Bağcılarspor’da 57 de Bağcılarsporlu Tuncay aldığı topu arkadaşı Can’a ortaladı. Topu çok iyi takip eden Can kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 1-0. Golden on dakika sonra konuk ekip beraberliği yakaladı. 71?de soldan ortalanan topu çok iyi takip eden Anıl Küçüker çok sert vurdu. Top kaleci Altay’ın bakışları arsında ağlara gitti: 1-1. 78?de Kırklareli Sanayispor kalecisi Harun ceza alanın içine ortalanan topu yumrukladı. Kısa düşen topla buluşan Ufuk’un kalecinin üzerinden aşırma vuruşunda meşin yuvarlak ikinci kez rakip filelere gitti: 2-1 82?de Bağcılarsporlu Sezer rakip ceza alanın içinde topu aşırmak istediği anda rakip futbolcusu elle müdahale edince karşılaşmanın orta hakemi Levent Balcı penaltı noktasını gösterdi topun başına geçen Osman topu ağlara yollayarak skoru 3-1 yaptı. 87. dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Kırklareli Sanayisporlu Samet kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 

Karşılaşma ev sahibi Bağcılaraspor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

 

 

PUAN DURUMU

 

 

1- Sultanbeyli Belediyespor 39

 

 

 

2- Tuzlaspor 38

 

3- Tekirdağspor  36

 

4- Sultangazispor 36

 

5- Edirnespor Gençlik 35

 

6- Hereke Yıldızspor 30

 

7- İncirlispor 25

 

8- Babaeskispor 24

 

9- Lüleburgazspor 24

 

10- Bağcılarspor 23

 

11- Çerkezköyspor 20

 

12- Suadiye Belediyespor 18

 

13- Kırklareli Sanayispor 10

 

14- İzmit Çenesuyu 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10