Takip ve taciz bıçakla son buldu

Gazi Osman Paşa Mahallesi Kahyalı Sokak’ta bir apartmanda dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda bir bayana cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi bıçaklandı.

Çerkezköy 6.03.2013 19:54:00 0
Takip ve taciz bıçakla son buldu

TACİZCİYİ BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: Dün saat 11.30 sıralarında Vedat E. ( 32) isimli şahıs iddiaya göre, Çerkezköy’de öğretmenlik yapan 25 yaşındaki B.U.Y’yi uzun süre takip etti. Apartmana girdikten sonra asansöre binerek takibini sürdüren Vedat E., B.U.Y’nin kapıyı açması ile birlikte içeri girmeye çalıştı. Bu esnada B.U.Y’nin çığlıklarını duyan aynı apartmanda yaşayan bir memur olan A.K. kapının açık olduğunu görüp içeri girdi. B.U.Y ile boğuşan Vedat E. ile kısa süre kavga eden A.K. eline geçirdiği bıçak ile Vedat E’yi sağ omuz altı, karın ve bel boşluğundan bıçakladı.
 

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yaralandıktan sonra olay yerinden kaçan Vedat E. aşırı kan kaybettikten sonra Namık Kemal Bulvarı’nda bulunan Shell Benzinlik önünde yere yığıldı. Yerde kanlar içinde yatan bir şahsın olduğunu gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Vedat E. Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. 
 

KAÇIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

Olayın ardından Gazi Osman Paşa Mahallesi Kahyalı Sokak’taki eve giden polis ekipleri Vedat E’yi bıçaklayan A.K’yi ifadesini almak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. İddiaya göre, yerde kanlar içinde yatan Vedat E. benzinlikte durumunu soran görevlilere tapu dairesinden kaçırıldığını, parasının alınıp bazı kişiler tarafından bıçaklanarak yol kenarına atıldığını söyledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde müdahalesi yapılan Vedat E’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.
 

Haber Merkezi
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10