U-19 Ligi C Grubu’nda haftanın görünümü

U-19 Ligi C Grubu 3.hafta oynanan 3 karşılaşma ile tamamlandı. Haftaya ilk sırada giren Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı temsilcimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı’na tek golle mağlup oldu. Ligde mücadele eden

7.03.2013 20:16:00 0
U-19 Ligi C Grubu’nda haftanın görünümü

 Çerkezköy Haber - U-19 Ligi C Grubu’nda Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı üçüncü haftayı da lider olarak tamamladı.

 

VELİKÖY LİDERİ DEVİRDİ

Haftaya lider durumda giren Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı deplasmanda temsilcimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı’na konuk oldu. İki takım içinde büyük öneme sahip olan karşılaşmada temsilcimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmaya iyi başladı. Taraftarı karşısında maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresinde istediği golü bulamadı. Konuk ekip Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamadı. İkinci devrede de üstün futbolunu sürdüren temsilcimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı bulduğu tek golle karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 6 yaparak ikinci sıraya yükselirken, Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise 4 puanla dördüncü sıraya kadar geriledi.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Haftaya üç puanla dördüncü sırada giren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ise deplasmanda bir puanlı Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı’na konuk oldu. Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ilk dakikalarda saha avantajını değerlendirmeye çalıştı. Ancak rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili olan temsilcimiz Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı arzuladığı gole kavuşamadı.Ataklarını sürdüren temsilcimiz 25.dakikada Akın’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.
 

6 PUANA YÜKSELDİ

Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise beraberlik için bastırdı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup tamamlayan ev  sahibi ekip kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Rakibi karşısında etki oyununu sürdüren temsilcimiz Çerekzköyspor U-19 Futbol Takımı 76.dakikada ilk golün sahibi Akın ile farkı ikiye çıkardı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ‘nın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise bir puanda kaldı.
 

MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜ

Ligde orta sıralarda mücadele eden Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ise Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya etkili başlayan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı oyunu Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı yarı alanına yıktı. Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ise kontra ataklarla karşılaşmada öne geçmeye çalıştı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı bulduğu golle ilk devreyi önde tamamladı.
 

3-0 GALİP AYRILDI

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Kapaklıspor U-19 Futbol Takımının beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son dakikalarında bir gol daha bulan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı puanını 6’ya yükselterek averajla liderlik koltuğuna otururken, Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ise 3 puanda kaldı.
 

PUAN DURUMU

 

1-Velimeşe Belediyespor 6

 

2-Veliköyspor 6

 

3-Çerkezköyspor 6

 

4-Saray Belediyespor 4

 

5-Kapaklıspor 3

 

6-Büyükyoncalıspor 1

 

7-Sitespor 0

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10