Edirne Karmen Mobilya’yı çok rahat geçti 3-0

Deplasmanlı Bölgesel Erkekler Voleybol Ligi M grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı evinde Edirne Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı’nı konuk et

7.03.2013 20:16:00 0
Edirne Karmen Mobilya’yı çok rahat geçti 3-0

 Çerkezköy Haber - Deplasmanlı Bölgesel Ligde şampiyonluk hedefleyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor rakibini rahat geçti.

 

GALİBİYET PAROLASI

Geçen hafta oynadığı Tekirdağ Gençlikspor maçında setlerde kıl payı rakibine kaptırıp sahadan 3-1 yenik ayrılan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı Edirne Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı karşısına galibiyet parolası ile cıktı. Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda Saat 18:00’da başlayan maça temsilcimiz hızlı bir giriş yaptı. Grupta son sıralarda yer alan  Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı  set başında tutuk bir oyun sergiledi. Ligin ilk devresinde rakibi ile karşı karşıya gelen temsilcimiz karşılaşmadan 3-0’lık skor ile galip ayrılmıştı.
 

KISA KISA SERİLERLE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTI

İlk servisi Tahsin’in atışı ile başlanan maçta temsilcimiz ilk servis gibi ilk sayıyı da kendi hanesine yazdı. Set başında etkili servislerle beş sayılık bir avantajla başlayan ev sahibi Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı oyun hâkimiyetini ilk teknik molanın son sayılarına kadar elinde tutmaya başardı. Skorun 5-1 olduğu maçta rakibin etkili hücumları karşısında topu kendi sahasından uzaklaştıramayan Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı ilk molaya 8-1 ezici bir skorla geriden mağlup tamamladı. Sakat oyuncularının iyileşip kadroya katıldıkları maçta Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı mola sonrası kaldığı seriye Emre ve Tahsin’le devam etti. Rakibine kolay sayı şansı tanımayan ev sahibi Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı aradaki sayı farkını dokuz sayıya kadar taşıdı. Açılan sayı farkına kısa süreli serilerle cevap veren Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı ardaki sayı farkını indirmeye çalıştı. Durumun 10-5’e geldiği maçta file altı sayılarla büyük bir üstünlük sağlayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol takımı oyun hâkimiyetini tamamen eline alarak rakibine zor anlar yaşattı. Edirne Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı ikinci teknik molanın son sayılarında oyun disiplininden tamamen koptu. İkinci teknik molanın son sayısını Ekmel’in sert smacı ile giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol takımı molaya 16–7 önde tamamlamasını bildi.
 

CEVAP VERMEKTE GECİKMEDİ

Mola sonrası yaşadığı manşet hatalarını telafi ederek sahaya çıkan Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı kısa süreli seri ile aradaki sayı farkını dört sayıya kadar çekti. Bulduğu üç sayılık seri ile ardaki farkı eritmeye çalışan Edirne Karmen Mobilyaspor takımı oyuna hızlı girmeye çalıştı. Rakibin mola sonrası etkili olmaya çalıştığı maçta temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı cevap vermekte gecikmedi. Durumun 19-10 olarak gelinen maçta Emre’den gelen file altı sayı ile 20’li sayılara Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı ardaki sayı farkını 10 sayıya kadar taşıdı. Ancak sayıları rakibinin auta yolladığı sayılarla tek tek bulan Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol takımı aradaki sayı farkını az indirmeye çalıştı. Aradaki sayı farkını on bir sayıya kadar taşıyan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol takımı ilk seti 25-14 gibi ezici skorla önde girdi
 

ALTI SAYILIK SMAÇ SERİSİ

İlk seti iyi bir oyunla önde tamamlayan temsilcimiz ikinci sete de hızlı başlayan taraf oldu. Set başında Esat Emre ve Tahsin’den güzel bir seri ile başlayan ev sahibi Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı altı sayılık smaç serisi ile maça damgasını vurdu. İkinci set de genellikle file üstü sayılar arayarak başlayan temsilcimiz rakibin manşet hataları ile sayıları bulmakta zorlanmadı. İlk sette olduğu gibi ikinci sete de tutuk bir oyunla giren Edirne Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı ilk saniyelerde sayı bulmak için atak geliştiremedi. Her çıktığı atağı sayı ile sonuçlandıran Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol takımı ilk teknik molayı 8-2 önde tamamladı.
 

SERVİS HATSINDAN DOLAYI SON SAYIYI VERDİ

Savunmasında yaşadığı manşet hatalarına bir türlü dur diyemeyen Edirne Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı mola sonrası yakaladığı beş sayılık seri ile aradaki sayı farkını indirmeye çalıştı. Rakibinin üzerinde ilk sayılarda kurduğu baskı ile mola sonrası fazla etkili olmayan Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı kapanan sayı farkını engel olamadı. Durumun 11-9 gelinen maçta üstünlüğü eline alan temsilcimiz yeniden file üstü sayılarla durumu dört sayılık seri ile 15-9 getirdi. Rakibin teknik molanın son sayıları için basklı uyguladığı ikinci sette hata yapmamaya dikkat eden Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı yaptığı yanlış servis hatsından dolayı sayı rakibine kapatarak ikinci teknik molaya da 16-10 mağlup girdi. Mola öncesi küçük bir bocalama yaşarak rakibine kaptırdığı kolay sayılarla aradaki sayı farkını fazla açamayan Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı mola sonrası hızlı bir giriş yaptı. Güzel bir taktik savaşına giren temsilcimiz file altı ve file üstünü iyi kullanarak rakibine yine zor anlar yaşattı. Yakaladığı dört sayılık seri ile aradaki sayı farkını on sayıya kadar çeken Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı sayı sonrası pasif bir oyun sergilemeye başladı. Güzel bir oyun sonrası yeniden hata yapmaya başlayan genellikle yaptığı smaçların rakip sahayı bulamayıp auta yollayarak rakibine yeniden kolay sayı şansı tanıyan temsilcimiz kapanan sayı farkına engel olamadı. Durumun 21-16 geldiği karşılaşmada rakibin hatalarını çok iyi değerlendiren Edirne Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı yakaladığı kısa süreli seri ile ardaki sayı farkını bir sayıya kadar taşıdı. Oyun içersinde rakibin altı sayılık serisi karşısında cevap vermekte geciken Çerkezköy  Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı  üzerindeki baskıyı kırarak ikinci seti de beş sayı farkla 25-20 alarak durumu 2-0’a taşıdı
 

ABLUKA ALTINA ALDI

İlk seti ezici skorla ikinci seti de son sayılara doğru yaşadığı savunma hataları ile rakibine kaptırtmaktan son anda kurtulup seti alan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı üçüncü sete damgasını vurdu. İlk sayılarda yeniden ezici oyununa devam eden Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı rakibine set başında iyi bir seri ile cevap verdi.  Gurupta hiçbir şekilde galibiyeti bulunmayan Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı üçüncü sete hata dolu bir oyunla başladı. Genellikle file altı sayılarla oyuna başlayan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı altı sayılık harika seri ile büyük bir avantaj yakaladı. Rakip sahayı abluka altına alan temsilcimiz bulduğu molanın son sayılarına doğru bulduğu iki sayılık seri ile ilk teknik molayı yeniden ezici bir skorla önde girdi.
 

ÇABUK TOPARLANMAYA ÇALIŞTI

Mola öncesi kolay sayı şansı bulamayan Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı mola sonrası tek sayısını rakibin kullandığı servisin avuta çıkmasıyla kaydetti. Durumun 10-1’e geldiği karşılaşmada dokuz sayılık fark yakalayan temsilcimiz forma şansı tanıyamadığı oyuncularını sahaya sürerek tecrübe kazanmalarını sağladı. Ezici skor karşısında çabuk toparlanmaya çalışan konuk ekip Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol takımı kısa süreli seri ile sayı farkını indirmeye çalıştı. Aradaki sayı farkını az indirmeye çalışan rakibine çabuk cevap veren Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Takımı ikinci teknik molaya 16-7 önde girmeyi bildi.
 

PUANINI 27’E ÇIKARDI

Üç set boyunca çok rahat bir oyun sergileyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı son setin son sayılarına güzel bir oyunla devam etti. Oyuncu değişikliğine  giderek as kadroyu sahaya süren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı kaldığı seriye yerinden devam etti.  Dinlenmiş oyuncuları ile yeniden oyun hakimiyetini tamamen eline alan ev sahibi Çerkezköy Ata1türk ilköğretim Okuluspor Takımı setin 20’li sayılarına 10 sayı farkla 20-10 önde tamamladı. On sayılık farkı eritmekte zorlanan Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı kısa süreli ataklarla ardaki sayı farkını yedi sayıya kadar indirebildi. Yirmili sayıları 22-13 önde geçen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı son sayılara doğru  file altı ve file üstü sayılarını sürdürdü. Bir sayı daha alan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bu seti de 25-14 alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Edirne Karmen Mobilyaspor Erkekler Voleybol Takımı karşında aldığı galibiyetle temsilcimiz puanını 27’ye çıkararak üçüncü lig yolunda yoluna hızlı bir şekilde devam ediyor.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10