“Bir girişimcilik örneği”

Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Girişimcilik Topluluğunun organize ettiği “Bir Girişimcilik Örneği Silk and Casmire” konulu konferansa konuşmacı olarak İş

Tekirdağ 7.03.2013 20:17:00 0
“Bir girişimcilik örneği”

 İŞ HAYATINA ATILMALARI ÇOK ÖNEMLİ

Önceki gün Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Üstün Geyik, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Kadınlar Gününün yaklaştığına dikkat çekerek, kadınların iş hayatına atılmasının çok önemli olduğunu belirtti.
 

GELİŞMİŞLİĞİN ÖNEMLİ BİR GÖSTERGESİ

Prof. Dr. İstanbulluoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk yıllarından bugüne gerek eğitim alanında gerekse iş hayatında kadınların sayısının artmasının ülkemizin gelişmişlik düzeyinin arttığının önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.
 

GENÇLERE İPUÇLARI VERDİ

“Dünyayı fetheden kaşmirci” olarak anılan Zamanpur, iş yaşamındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Zamanpur, “Diğer insanların eleştirdiği; ancak sizi öne çıkartacak olan kişisel özelliklerinize sıkı sıkı sarılın. Toplumun akışına uymayın. Kişisel özellikleriniz ile farklı yoldan gidin” dedi. Zamanpur, gençlere başarılı olmanın ipuçlarını verdi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10