Dumansız Hava Sahası Çalıştayı düzenlendi

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek himayesinde düzenlenen “Dumansız Hava Sahası Çalıştayı” Piramit Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tekirdağ 8.03.2013 21:28:00 0
Dumansız Hava Sahası Çalıştayı düzenlendi

 SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYEN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Çalıştaya Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Erdoğan,  Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Gamze Varol Saraçoğlu, Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Metin Donma, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Akdağ ve Tekirdağ Halk Sağlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Hülya Becerir konuşmacı olarak katıldı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen “Güzel nadide Üniversitemizde, genç ciğerlere bu savaşlarında yardımcı olabilmek adına böyle bir hareket başlattık ve bizler de sigarayı bırakmak isteyen gençlerimizin her zaman yanındayız” dedi.
 

SİGARAYI BIRAKMALIYIZ

Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Akdağ ise“Yasaklarla veya cezalarla durduramıyoruz sigarayı. Aslında sigaranın zararı sadece ciğerlerimize değil en çok zarar verdiği organlarımız kalp ve beyindir. Bu yüzden sigarayı bırakmalıyız” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10