Başarımız önümüzdeki haftalarda devam edecek

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Tekirdağspor’da Başkan Gürsel Erbap düzenlediği basın toplantısında Kırklareli Sanayispor galibiyetini değerlendirdi. Galibiyetten ötürü takımını kutl

12.03.2013 16:50:00 0
Başarımız önümüzdeki haftalarda devam edecek

 Çerkezköy Haber - Deplasmanda Kırklareli Sanayispor’u üç golle geçerek şampiyonluk yarışını sürdüren Tekirdağspor’da başkan Gürsel Erbap haftanın değerlendirmesini yaptı.

 

TAKIMINI KUTLADI

Galibiyetten ötürü futbolcuları kutlayan Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap “ Hafta sonu deplasmanda oynadığımız ve ekibimizin 3-0 lık üstünlüğüyle sona eren Kırklareli Sanayispor karşılaşmasında maç disiplininden kopmadan yüreklerini ortaya koyan sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutlar başarılarının önümüzde ki haftalarda da devam etmesini dileriz. Kırklareli Sanayispor karşılaşması her ne kadar herkes tarafından kolay bir müsabaka olarak lanse edilmiş olsa da, bu dakikadan sonra her maçın ayrı zorluk derecesi vardır. Teknik heyetimizde bu bilinçle hareket ederek, sporcularımızı maça hazırlamaktadır” diye konuştu.
 

“KARŞILAŞMA DOSTLUK ÇERÇEVESİNDE OYNANACAK”

Bu hafta Çerkezköyspor’u kendi evlerinde konuk edeceklerini ifade eden Erbap “ İnanıyorum ki karşılaşma her şeyden önce Trakya dostluğuna ve derbisine yakışır bir atmosferde geçecektir. Ekibimiz bugünden itibaren Çerkezköyspor maçının hazırlıklarına başlayacaktır. Kendilerine buradan bir kez daha başarı dileklerimi iletmek istiyorum. Sonuç her ne olursa olsun sporcularımızdan tek beklentim, takımımızın ruhuna uygun mücadele etmeleridir.
Taraftarımız bugüne kadar  evimizde oynadığımız her karşılaşmada takımlarının itici gücü olmuştur. Ancak Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasında rakip takım sporcularının tahriklerine kapılan bazı taraftarımız, takımlarını desteklemek yerine rakip takım sporcularla ve hakemler hakkında tezahüratlarda bulunarak, takımızın oyundan soğumasına neden olmuştur. Çerkezköyspor müsabakasında taraftarımızdan isteğim, misafir takım sporcu ve yöneticilerine karşı herhangi bir olumsuz davranışlarda bulunmadan, fair play ruhuna uygun  tezahüratlarla takımlarını desteklemeleridir. Sarı siyah renklere gönül veren herkesi Cumartesi günü saat 13.30'da Namık Kemal Stadyumunda oynanacak olan Çerkezköyspor maçında takımlarını desteklemeye davet ediyorum” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10