Gençlik Korosu’ndan ilk konser

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Gençlik Korosu 19 Mart Salı günü Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde “Arda Boyları” adlı albümünü tanıtacak. Yaklaşan konser öncesi kamu kurumları

Çerkezköy 15.03.2013 17:55:00 0
Gençlik Korosu’ndan ilk konser

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Lisesi öğrencilerinden oluşan ‘Gençlik Korosu’nun “Arda Boyları” adlı albüm Salı günü Çerkezköylü müzikseverlerle buluşacak.

 

KONSERE DAVET ETTİ

Dün saat 14.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk ve Müzik Öğretmeni Süleyman Özoğlu, Başkan Ertem’i 19 Mart Salı günü saat 20.00’da Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirecekleri konsere davet etti.
 

ALBÜMÜ TANITTI

Albüm çalışmalarına Ekim ayında başladıklarını belirten Okul Müdürü Mustafa Türk “Bu albümün yapılması için Tekirdağ’da OSC stüdyo yetkilileri ile irtibata geçtik. Yaklaşık bir ay sonra da albümün ilk parçası olan Hekimoğlu türküsünün altyapısını yaptık. Kültür Bakanlığına da bandrol için başvurmuştuk. Sözleşme aşaması bizi gerçekten çok yordu. Bu albüm Tekirdağ için üretilmiş bir albüm oldu. ÇTSO Lisesi Gençlik Korosu albümünde Hekimoğlu, Çay Elinden Öteye, Sille, Gemilerde Talim Var, Kütahya’nın Pınarları, Ayva Çiçek Açmış, Ah Bir Ateş Ver, Ada Sahilleri, Çemberimde Gül Oya ve Arda Boyları eserleri yer alıyor” diye konuştu.
 

“SAHNE ALMAK İSTİYORUZ”

Çerkezköy Belediyesi’nden konser isteğinde de bulunan Türk “Sizlerden maddi destek beklemiyoruz. Sadece gerçekleştireceğiniz konserlerde sahneye çıkmak istiyoruz. Bu yaz Veliköy ve Velimeşe Belediyeleri’nin festivalinde de sahne alacağız. Bizlere maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

“BAŞKAN ÇOK DESTEK VERİYOR”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak sportif faaliyetlerde de aktif olduklarını ifade eden Okul Müdürü Mustafa Türk “Bu yıl özellikle voleybol müsabakalarında Çerkezköy’ü başarılı bir şekilde temsil ettik. Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem okul takımımıza fazlasıyla maddi ve manevi destekte bulundu. ÇTSO Lisesispor’un şehir dışı konaklama, yolculuk ve malzeme desteği vermiştir. Ne zaman yanına gelsek bizi geri çevirmemiştir. Okulumuzun 30 bin TL’lik temizlik ihtiyacını da karşılıyor” diye konuştu.
 

ÇERKEZKÖYLÜLERİ DAVET ETTİ

19 Mart Salı günü saat 20.00’da Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenleyecekleri albüm tanıtım konserine bütün Çerkezköylüleri davet eden Türk “Çıkardığımız ilk albümün provasını halkımız ile paylaşacağız. O gün tüm halkımızı konserimize bekliyoruz” dedi.
 

“İLK FIRSATTA DİNLEYECEĞİM”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Lisesi öğrencilerinden oluşan ‘Gençlik Korosu’nun çıkarmış olduğu “Arda Boyları” albümünü inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Albümde Karadeniz parçalarına da yer vermişsiniz. Bana hediye etmiş olduğunuz albümü ilk fırsatta dinleyeceğim. Yapmış olduğunuz bu davranış diğer okullarımıza da örnek olur. Size yolunuzda başarılar diliyorum. Salı günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek konsere de gelmek isterim” diye konuştu.
 

“EĞİTİMİ İLK PLANA ALIYORUZ”

Çerkezköy Belediyesi olarak kurumlara bütçe kapsamında 2.5 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Ertem “Biz Çerkezköy’de bulunan bütün okullarımıza ve kurumlarımıza Belediyemizin ayırmış olduğu bütçe kapsamında destek olmaya çalışıyoruz. Ancak ihtiyaçlarımız yönünden eğitimi her zaman ilk plana alıyoruz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10