Karşıya geçmek isterken can verdi

Veliköy’de önceki akşam meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Yolun karşısında geçmeye çalışırken, aracın çarpması sonucu ağır yaralanan, yolda geçen başka bir arac

Çerkezköy 15.03.2013 17:55:00 0
Karşıya geçmek isterken can verdi

 Çerkezköy Haber - Veliköy’de bir palet fabrikasında çalışan 57 yaşındaki Osman Ürkmez, yolun karşısına geçerken hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Ürkmez, ardından da arkadan gelen otomobilin altına kalarak can verdi.

 

OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

Kaza, önceki akşam 20.00 sıralarında Veliköy’deki ışıklar mevkiinde meydana geldi. Veliköy’de bulunan palet fabrikasında bekçi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Osman Ürkmez, evine gitmek üzeren işyerinden çıktı. Yolun karşısına geçmek isteyen Ürkmez'e, Çorlu'dan Çerkezköy'e giden Muhammet B. yönetimindeki 59 UY 888 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havalanıp aracın üzerinden yola düşerek ağır yaralanan Ürkmez'e ardından da arkadan gelen plakası alınamayan kırmızı renkli Hyundai marka bir otomobil çarpıp uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kanlar içinde yerde yatan Ürkmez'in yaşamını yitirdiğini belirledi.
 

JANDARMA DİĞER ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜ ARIYOR

Osman Ürkmez'e çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Muhammed B., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazaya karışan diğer otomobil ve sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından Ürkmez'in cesedi otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL – Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10