Veliköyspor uzatmalarda bir puanı kurtardı 1-1

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda haftaya yedi puanla ikinci sırada giren Veliköyspor U-19 Futbol Takımı beşinci hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nı k

17.03.2013 16:43:00 0
Veliköyspor uzatmalarda bir puanı kurtardı 1-1

 Çerkezköy Haber - Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ile Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı puanları paylaştılar.

 

VELİKÖYSPOR EVİNDE OYNADI

U-19 Ligi C Grubu 5.hafta karşılaşmasında Veliköyspor U-19 Futbol Takımı Veliköy Sahası’nda Cumartesi günü saat 13.00’de lider Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nı konuk etti.
Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sürdüren konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı  ileride Eray ile gol aradı. İlk dakikalardaki tutukluğu üzerinden çabuk atan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı  oyunda hakimiyeti eline alarak Sercan ile ileride etkili oldu. Sağlı sollu ataklar geliştiren ev sahibi ekip Veliköyspor U-19 Futbol Takımı istediği gol ve golleri bulamadı.
 

VELİMEŞE ÖNE GEÇTİ

Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ani geliştirdiği atakta sonuca giderek karşılaşmada öne geçti. Golün ardından konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ikinci gol mücadelesi verirken, Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise beraberlik için yüklendi. İlk devrenin son bölümlerine Sarayspor U-19 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile girildi. İlk devrenin son bölümlerinde Veliköyspor U-19 Futbol Takımı yüklense de sonuca gidemedi. Karşılaşmanın ilk devresi Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.
 

VELİKÖYSPOR GOL İÇİN YÜKLENDİ

Müsabakanın ikinci devresine Velimeşe Belediysepor U-19 Futbol Takımı kontrollü başladı. Skor üstünlüğünü değerlendiren Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı organize ataklarla ikinci golü aradı. Karşılaşmanın ikinci devresinde orta alanda topa daha çok sahip olan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşısında etkili hücumlar geliştirdi. Savunmada hata yapmayan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı sağlı sollu ataklar geliştiren Veliköysopr U-19 Futbol Takımına gol şansı tanımadı.
 

BİRER PUANLA AYRILDILAR

Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ilk devrede olduğu gibi bu devrede de pozisyona girse de son vuruşlarda istediğini elde edemeyince beraberlik sayısını bulamadı. Karşılaşmanın son dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi.Rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı uzatma dakikalarında penaltı atışı kazandı. Penaltı vuruşunu gol olarak değerlendiren Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmada beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı puanını 8 yaparken, haftayı bir puan ile kapatan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise puanını 10 yaparak liderliğini devam ettirdi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10