Engellilerin rampa sıkıntısı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri Şengül Civan ve Meral Dağaşan engelli rampası yapılması için esnaflardan topladıkları dilekçeleri önceki gü Çerkezköy Belediyesi Fen İÅ?

Çerkezköy 17.03.2013 16:44:00 0
Engellilerin rampa sıkıntısı

 “BAHANE GÖSTERİYORLAR”

Önceki gün gerçekleşen ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri Şengül Civan “Çerkezköy’de lokantalara, kuaförlere gideceğimiz vakit engelli rampa sorunu ile karşılaşıyoruz. Bu sıkıntılarımızı esnaflarımıza ilettiğimiz zaman ise kirada olduklarını ve imkanları olmadığını belirtiyorlar. Ancak bunun bir bahane olmadığını göstermek için bazı esnafımızın dilekçesini Çerkezköy Belediyesi’ne teslim etmeye geldik. Kısaca engelli rampası yapmak isteyen esnafın Çerkezköy Belediyesine dilekçe vermesi gerekiyor. Gelen dilekçenin ardından yetkililer buna çare üretiyorlar” diye konuştu.
 

“İŞ OLSUN DİYE YAPMIYORUZ”

Engelli rampa yapmanın görevleri arasında yer aldığını belirten Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş de “Niyeti olan bütün esnafımıza yerleşim alanları içinde engelli rampası yapmaya hazırız. İş olsun gösteriş olsun diye bu işler olmaz. Bugün getirmiş olduğunuz dilekçeleri boş döndürmeyeceğiz. Kısaca bahsettiğiniz bölgelerde erişimlilik sağlayacağız. Caddelerde kaldırım ve asfalt çalışması yaparken engelli rampalarına dikkat etmeye çalışıyoruz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10