“MHP için hayırlı olsun”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından görevinden alınan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu hakkında açıklamada bulundu. Şahsi olarak bu zamana kadar siyasi par

Çerkezköy 20.03.2013 00:17:00 0
 “MHP için hayırlı olsun”

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, kendisini her platformda eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun görevden alınması ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Kızılpınar’da bir programa katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem basın mensuplarının “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun görevden alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusunu yöneltmesi üzerine kısa bir açıklama yaptı. Şahsi olarak bugüne kadar diğer siyasi partilerle ilgili gelişmeler ve uygulamalar hakkında görüş beyan etmediğini belirten Başkan Ertem “Açıkçası kendimizi ilgilendirmeyen konularda fikir beyan etmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu görevden alma Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin almış olduğu bir karardır. Bunun tartışması ve yorum yapılması hakkımız değildir. Bu gelişme ve uygulamanın hem Eski Başkan Mustafa Ordu, hem Çerkezköylü vatandaşlar hem de MHP İlçe teşkilatı için hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10