Çerkezköyspor haftayı puansız kapattı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta 21.hafta oynanan altı karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor deplasmanda Tekirdağspor’a mağlup olarak haftayı puansız tamamlark

21.03.2013 20:42:00 0
Çerkezköyspor haftayı puansız kapattı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor, Tekirdağspor deplasmanından puansız ayrıldı.

 

HAFTAYA BAKIŞ

 

DEPLASMANA ÇIKTI

Çerkezköyspor ligin 21.hafta karşılaşmasında deplasmanda Tekirdağspor’a konuk oldu. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Cumartesi günü saat 13.30’da oynanan karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetirken, yardımcılıklarını ise Ahmet Kaan Ahıska ve Yusuf Selim Doğru yaptı. Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Tekirdağspor saha ve taraftar avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. İlk dakikalarda gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Tekirdağspor karşılaşmanın 20.dakikasında Birol Öztürk’ün ayağından bulduğu şık golle öne geçti.
 

İKİNCİ GOL GELDİ

Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Tekirdağspor 25.dakikada Bülent Çakmak ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle iki farklı mağlup duruma düşen temsilcimiz Çerkezköyspor oyun disiplininden kopmayarak golden bir dakika sonra Zülküf’ün golü ile farkı bire indirdi. İlk devresi Tekirdağspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Çerkezköyspor Ali ile beraberlik golünü buldu.
 

4-2 MAĞLUP OLDU

Skorun 2-2’ye gelmesi ile birlikte karşılaşmada heyecanda giderek arttı. Sol kanattan hızlı çıkan Tekirdağspor’da ceza sahası içine atılan topu iyi takip eden ilk golün sahibi Birol topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u 3-2 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında beraberlik golünü arayan Çerkezköyspor karşısında kontra ataklar geliştiren Tekirdağspor Nazım ile bir gol daha bularak maçın skorunu tayin etti.
 

LİDER ÜÇ GOLLE KAZANDI

Haftaya lider durumda giren Tuzlaspor hafta sonunda evinde Suadiye Belediyespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında baskılı bir oyun ortaya koyan Tuzlaspor’lu futbolcular, dakikalar 45’i gösterirken Yusuf’un ayağından gelen gol ile soyunma odasına 1-0 galip olarak gitti. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Tuzlaspor, Suadiye Belediyespor'u kendi ceza sahasına hapsederek adeta futbol dersi verdi. Dakikalar 65’i gösterirken Suadiye Belediyespor ceza sahasına yapılan ortaya muhteşem kafa vuran Yakup, takımını 2-0 öne geçirdi. Gol ayaklarında etkisiz kalan Suadiye Belediyespor oyuncularına adeta futbol dersi veren Tuzlaspor’lu futbolcular, dakikalar 86’yı gösterirken Tuzlaspor’lu oyuncu Yusuf Bingöl’ün muhteşem golüyle takımını 3-0 öne geçirdi. İkinci gol’den sonra rahat bir nefes alan Tuzlaspor’lu yöneticiler koltuklarında rahat otururken 86’ıncı dakikada Yusuf Bingöl, attığı muhteşem golle adeta stat yıkıldı.Bu galibiyet ile puanını 44’e yükselten Tuzlaspor liderliğini devam ettirdi.
 

BABAESKİSPOR ÖNE GEÇTİ

Haftaya üçüncü sırada giren Sultanbeyli Belediyespor deplasmanda Babaeskispor’a konuk oldu. Karşılaşmanın 15. dakikada Babaeskispor bir köşe vuruşu kazandı. Babaeskisporun genç ve tecrübeli oyuncusu Kutluhan Kırat köşe vuruşunu kullandı. Meşin yuvarlakla kale önünde buluşan Babaeskispor’lu Mehmet Aydın, meşin yuvarlağı şık bir kafa vuruşuyla rakip fileleri havalandırdı. Babaeskispor, Mehmet Aydının attığı bu müthiş golle maçta 1 – 0 öne geçerek üstünlük sağladı.
 

SULTANBEYLİ BERABERLİĞİ SON DAKİKADA KURTARDI

İkinci devreye konuk ekip etkili başladı. İkinci devrede Babaeskispor ataklarını daha da sıklaştırdı. arşılaşmada çıkan iki kırmızı kart nedeniyle uzatma dakikalarına iki kişi eksik giren Babaeskispor galibiyeti korumaya çalıştı. Karşılaşmanın 90. dakikasında kendi ceza sahası içerisinde ayağı kayıp yere düşen Babaeskispordan Sinan Böker, tekrar ayağa kalkarken meşin yuvarlak eline çarptı. Bu olayı elle müdahale olduğuna karar veren Hakem Uğur Topaloğlu düdüğünü çalarak penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen rakip takımdan Gökhan Cingirt penaltı vuruşunu kullanarak meşin yuvarlağı rakip filelere göndererek maçta ki skoru 1 – 1 yaptı.
 

40 PUANA YÜKSELDİ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Sultangazispor evinde Kırklareli Sanayispor'u 2-1 mağlup etti. Sultangazi’nin daha çok gol pozisyonuna girdiği ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Maçın 60. Dakikasında oyuna yeni giren Yalçın frikikten muhteşem bir gol atarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 70. Dakikasında sahneye bu kez Erdem çıktı. Ceza sahası içinde boşta kalan Erdem plaseyle topu filelerle buluşturdu. 2-0 Bu golden 4 dakika sonra Kırklareli Sanayispor kornerden bulduğu golle farkı bire indirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Sultangazispor evinde Kırklareli Sanayi Spor’u 2-1 yenerek puanını 40’a taşıdı.
 

EDİRNESPOR İKİ GOLLE KAZANDI

Haftanın diğer karşılaşmasında Edirnespor Gençlik Kulübü deplasmanda Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İstanbul derbisinde ise Bağcılarspor ile İncirlispor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada daha etkili bir oyun sergileyen İncirlispor ilerleyen dakikalarda bulduğu golle karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10