Küresel krizin etkileri anlatıldı

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlileri tarafından “Küresel Kriz Sonrası Türkiye ve Dünya” konulu konferans organize edildi. Konferansa

Tekirdağ 22.03.2013 22:12:00 0
Küresel krizin etkileri anlatıldı

 MALKARA’DA DÜZENLENDİ

Önceki gün saat 14.00’da Malkara Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nermin Tuna, Malkara İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, Malkara Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çelik, Malkara Halk Eğitim Müdürü Turan Ayhan, Malkara Kız Meslek Lisesi Müdürü İbrahim Çakal, Halkbank Malkara Şube Müdürü Rukiye Ararat ve Kaanlar Gıda A.Ş.’den Ekrem Kaan, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
 

EKONOMİK KRİZİN ÇIKIŞ NOKTALARI

“Küresel Kriz Sonrası Türkiye ve Dünya” konulu konferansı veren Dr. Oğuz Demir ile Fırat Polat, dünya üzerinde yaşanan küresel ekonomik krizin çıkış noktaları, krizin bugün Türkiye ve dünya üzerinde ne gibi etkiler bıraktığı ve bununla beraber Avrupa’da görülmeye başlayan borçlu ülkeler sendromu hakkında konuştu. Konuşmacılar, ülkemizin ekonomik yapısının güncel durumu hakkında da bilgi verdi. Konferansın sonunda Malkara Meslek Yüksekokulu tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10