Trafo kenarında cesedi bulundu

Çorlu’ya bağlı Velimeşe beldesinde babası ile birlikte kamyon nakliye işinde çalışan 23 yaşındaki Birkan K. tren istasyonu yanında bulunan trafo merkezi kapısında ölü olarak bulundu.

Çorlu 22.03.2013 22:31:00 0
Trafo kenarında cesedi bulundu

 CESEDİ BULUNDU

Olay, Çorlu’ya bağlı Velimeşe beldesinde meydana geldi. Velimeşe Tren istasyonu yanında bulunan trafo merkezinde çalışan görevli bu sabah saatlerinde trafoya geldiğinde yerde bir kişinin yattığını görmesi üzerine jandarma ve ambulansa haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Bunun üzerinen Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı bir süre olay yerinde incelemelerde bulundu. Üzerinde kimlik çıkmayan ceset ile ilgili olarak jandarma mahalle muhtarlarına haber verdi. Ancak olay yerine gelen muhtarlar da cesedi tespit edemediler.
 

DAYISI TEŞHİS ETTİ

Beldede olay olduğunu öğrenen Birkan K.’nın dayısı Mehmet Aksoy olay yerine geldi. Burada kimin öldüğünü soran Aksoy tabutu açıp baktığında yeğeni Birkan K’nın olduğunu görünce şok geçirdi. Jandarma komutanı tarafından sakinleştirilen dayı Mehmet Aksoy, gözyaşlarına hakim olamayarak olayın nasıl olduğunu sordu. Daha sonra Birkan K’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Çorlu devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak jandarma soruşturma başlattı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10