Kırklarelispor 'Of' çektirdi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor, deplasmanda Ofspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.

24.03.2013 16:47:00 0
Kırklarelispor

 Çerkezköy Haber - Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor Cumartesi günü deplasmanda Ofspor ile karşı karşıya geldi.

 

DEPLASMANA ÇIKTI

Ligde son haftalarda düşüş yaşayan Kırklarelispor, Körfez Futbol Kulübü karşısında aldığı mağlubiyetle zirve yolunda derin bir yara almıştı. Kendi evinde kaybettiği 3 puanın telafisini Of deplasmanında yapmak isteyen yeşil-beyazlı ekip sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak son iki haftada çok önemli 4 puan kaybı yaşadı.
 

BERABERLİĞİ SON DAKİKALARDA BULDU

Kırklareli temsilcisi, maçın 61’inci dakikasında kalesinde golü gördü. Ofsporlu Ekrem kazanılan penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından beraberlik golünü arayan Kırklarelispor, istediği golü bir türlü bulamadı. Rakip takımda Gökhan 71’inci dakikada ikinci sarı kartı görerek kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Rakibinin 10 kişi kalmasıyla rakip kaleye yüklenen ve beraberlik golünü arayan yeşil-kırmızı takım aradığı golü 86’ncı dakikada Serdar’ın ayağından buldu. Golün ardından kalan dakikalarda galibiyet golünü arayan Kırklarelispor istediği golü bulamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
 

“BERABERLİKTEN ÖTÜRÜ ÜZGÜNÜZ”

Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direkötrü Bilgin Erdem, kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını belirterek, “Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Yaptığımız basit hatalardan dolayı çok önemli bir 2 puan kaybettik. Son haftalarda kaybettiğimiz puanların telafisini yapacağız. Ligin geride kalan haftalarında daha çok çalışarak, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10