ÇTSO Lisesi sezonu lider bitirdi

Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı sezonu lider olarak tamamladı. Oynadığı altı karşılaşmayı da ka

24.03.2013 16:47:00 0
ÇTSO Lisesi sezonu lider bitirdi

 Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilçemizi başarı ile temsil ediyor.

 

SEZONA GENEL BAKIŞ

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ilk karşılaşmasında Tekirdağ Hayrabolu Sanat Bayanlar Voleybol Takımı’nı konuk etti. Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı üst üste sayılar bularak başladı. Rakibi karşısında arka arkaya sayılar bulmaya devam eden temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ilk teknik molayı 8-1 önde geçti.
 

İLK SETİ KAZANDI

İkinci teknik molanın ardından konuk ekip Hayrabolu Kültür Sanat Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibimizin direncini kırmaya çalıştı. Yaptığı ataklarla sayı bulamayan Konuk takım açılan sayı farkına engel olamadı. İkinci molanın son sayılarına doğru baskısını artıran temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı iyi bir hücum anlayışıyla ikinci teknik molaya da 16-5 önde girmesini bildi. Her iki teknik molayı da geriden tamamlayan Hayrabolu Kültür Sanat Bayanlar Voleybol Takımı oyun disiplininden koparak hiçbir varlık göstermedi. Oyun içerside çıktığı her atakta sayı ile dönen ev sahibi ÇTSO Lisesi takımı aradaki sayı farkını 15 sayıya kadar çıkardı. Ezici bir skor la gelinen ilk setin son sayılarına doğru temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı yaptığı sert smaçlarla rakibi karşısında 25-7 ile ezici bir skorla önde girmeyi bildi.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

İlk setin sona ermesinin ardından ikinci sete de ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı iyi başladı. Hayrabolu Kültür Sanat Bayanlar Voleybol Takımı ilk seti farklı kaybetmenin moral bozukluğu ile ikinci sette de iyi bir oyun sergileyemedi. Arka arkaya sayılar bulmaya devam eden ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ilk teknik molayı da 8-1 önde girdi. İkinci setin ortalarına doğru temsilcimiz ÇTSO Lisesi skor avantajı ile birlikte oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Etkili kullandığı servislerle beraber rakibine kendisini yakalama fırsatı tanımayan temsilcimiz karşılaşmada etkinliğini sürdürdü. Güzel bir oyun sergileyen ÇTSO lisesi Takımı ikinci teknik molaya 16–6 önde girmeyi bildi. Teknik molanın ardından hatalarını telafi ederek çıkmaya çalışan konuk ekip Hayrabolu Kültür Sanat Bayanlar Voleybol Takımı  kısa olsa da güzel bir seri yakalayarak aradaki sayı farkını tek indirmeye çalıştı. Rakibinin yakaladığı etkili hücum karşısında son sayılarda bocalayan ev sahibi ekip ÇTSO Lisesi son sayılara doğru ataklarını hızlandırıp sahadan 25-13 önde ayrılarak durumu 2-0 yaptı.
 

3-0’LA GEÇTİ

Her iki seti de ezici skorla alan ev sahibi ekip ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı Üçüncü sette de rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koydu. İlk teknik molayı 8-7’lik skor ile geçen ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda da etkili oyununu sürdürdü. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı bu seti de 25-17 kazanarak sezona 3-0’lık galibiyet ile başlamıştı.
 

DEPLASMANA ÇIKTI

İlk karşılaşmasından galibiyet ile ayrılan ÇTSO lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ikinci karşılaşmasında deplasmanda Lüleburgaz Balkanspor Bayanlar Voleybol Takımı’na konuk oldu. Lüleburgaz Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı hızlı başlayan taraf oldu. İlk bölümlerde etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz sayı farkını açmaya başladı. Ev sahibi ekip Lüleburgaz Balkanspor Bayan Voleybol Takımı ise, rakibi karşısında varlık gösteremedi. Bulduğu üst üste sayılarla oyuna hakim olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-2 önde giren taraf oldu.
 

İLK SETİ RAHAT KAZANDI

Rakibi karşısında başarılı bir oyun sergileyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı rakibin hatalarını iyi değerlendirdi. Oyunun hakimiyetini tamamen eline almayı başaran temsilcimiz ikinci teknik molaya 16-7 önde girdi. Önde olmanın verdiği rahatlıkla kontrollü bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilk seti 15 sayı fakla 25-10 kazandı. İlk sette olduğu gibi ikinci sete de hızlı başlayan taraf temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı oldu. Bulduğu sayılarla müsabakada öne geçen temsilcimiz ilk teknik molaya 3 sayı farkla 8-5 önde girmeyi başardı. Blok ve smaçlarda rakip Lüleburgaz Balkanspor Bayan Voleybol Takımı’nı zorlayan temsilcimiz aradaki sayı farkını iyice açmaya başladı. Temsilcimiz karşısında zorlanan Lüleburgaz Balkanspor Bayan Voleybol Takımı aradaki sayı farkını kapatmak için verdiği mücadelede başarılı olamadı. İkinci teknik molaya 8 sayı fakla 16-8 önde giren temsilcimiz ikinci setin son bölümlerinde de etkisini artırarak ikinci seti 25-14 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.
 

2’DE İKİ YAPTI

Setlerde durumu 2-0 yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı üçüncü sette de oyunu istediği gibi yönlendirdi. İlk teknik molayı 8-2 önde geçen ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koydu. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı bulduğu sayılarla skor farkını iyice açarken, üçüncü seti 18 sayı fakla 25-7 kazandı.
 

DERBİ MAÇINA ÇIKTI

ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı üçüncü karşılaşmasında ise ilçe temsilcilerimizden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Bayanlar Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molaya 5 sayı farkla 8-3 önde giren taraf oldu. İkinci teknik molaya yine 5 sayı farkla 16-11 önde giren ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı rakibi karşısında üst üste sayılar bulmaya devam etti. Oyunun son bölümlerinde baskısını iyice artıran ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı bulduğu üst üste sayılar ile ilk seti 25-15 önde tamamladı.
 

İKİNCİ SETİ DE ALDI

Karşılaşmanın ilk setini rahat kazanan ÇTSO lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ikinci sete de etkili başlayan taraf oldu. Üst üste bulduğu sayılarla rakibinin hata yapmasını sağlayan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı rakibi karşısında üstünlüğünü elinden bırakmadı. Atatürk İÖO Bayan Voleybol Takımı’ndan Damla Oray kullandığı servis atışı fileye takılınca ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-6 önde girmeyi başardı. Rakibi karşısında istediği başarıyı sahaya yansıtamayan Atatürk İÖO Bayan Voleybol Takımı sayı farkını kapatamadı. Üst üste sayılar bulmaya devam eden ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı bu seti de 25-10 kazanarak karşılaşmada skoru 2-0 yaptı.
 

3-0 KAZANDI

Karşılaşmanın üçüncü setine çok rahat başlayan ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ilk teknik molayı da etkili oyuncuları ile önde geçti. İlerleyen dakikalara doğru oyunda hakimiyeti eline alan Atatürk İÖO Bayan Voleybol Takımı aradaki farkı üçe çıkararak skoru 12-9’a getirmeyi başardı. Müsabakada geriye düşen ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı oyuncu değişikliklerine gitti. Günün başarılı isimlerinden Sinem kullandığı sert ve etkili smaçlarla skora denge getiren isim oldu. Rakibine hiç sayı şansı vermeyen ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda üst üste on üç sayı bularak bu seti de 25-12 kazanıp karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 

İLK DEVREYİ LİDER TAMAMLADI

Ligin ilk devresini üç galibiyet ile lider bitiren ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ligin ikinci devresinin ilk haftasında deplasmanda Hayrabolu Haksa Bayanlar Voleybol Takımı’na konuk etti. Hayrabolu Kapalı Spor Salonunda oynan maçta temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilk sete hızlı giren taraf oldu. İyi bir seri ile başlayan temsilcimiz beş sayılık servis seri ile büyük bir avantaj yakaladı. Set başında rakibine kolay sayı şansı tanımayan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı rakibinin üzerine kurduğu baskı ile oyun hâkimiyetini eline aldı. Maçın ilk sayılarında büyük bir baskı içinde hata yapmaya başlayan HAKSA Bayan Voleybol Takımı toparlanmakta zorluk geçti. Sayı bulmakta zorlanmayan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın ilk teknik molasını 8-3 önde tamamladı.
 

 SETİ RAHAT KAZANDI

İyi bir oyun sergileyerek rakibine sayı şansı tanımayan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı mola sonrası hâkimiyetini yeniden eline alarak sayı serisine devam etti. Sert smaçlarla rakibine manşet hatası yaptıran ve file üstünden sayılar bulmaya devam eden temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ikinci teknik molayı da 16-7 önde tamamladı. İkinci teknik moladan sonra ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı daha hızlı başlayan taraf oldu. Her iki takımında savunmalarına büyük iş düşerken gelen smaçlar karşısında topu sahalarında çıkarmalarında güçlük yaşadılar. Yirmili sayılara önde giren ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı Tuğçe ve Ezgi ikilisinden gelen smaç sayıları ile karşılaşmanın ilk setini 25-12 alarak önde tamamladı.
 

SAYILAR BULMAYA DEVAM ETTİ 

Maçın ikinci setine daha motivasyonla giren takım ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı oldu. Rakibi karşısında tecrübeli oyuncuları ile sayılar bulmaya devam eden ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı servislerden gelen üst üste sayılar ile bu teknik molayı da 16-6 önde tamamladı. İkinci teknik moladan sonra iyi bir oyun çıkarmaya çalışan ev sahibi ekip yakaladığı kısa süreli serilerle aradaki sayı farkını eriterek aradaki sayı farkını azalttı. Rakibin mola sonrası baskılı oyunu karşısında bocalayan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı çabuk toparlanarak yeniden sayı farkını açmasını bildi. File üstü sayılarını iyi kullanıp değerlendiren ÇTSO Lisesi Takımı sayı farkını yeniden açarak ikinci seti de 25-13 kazandı.
 

 SETİ 25-18 KAZANDI

İlk iki seti rahat bir şekilde kazanan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı bu sette ise yedek ağırlıklı oyuncularına şans verdi. İlk teknik molayı 8-5’lik üstünlük ile geçen ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda da rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı arka arkaya sayılar bularak 20’li sayılara da 10 sayı farkla önde girdi. ÇTSO Lisesi Bayan önde olmanın avantajı ile kalan dakikalarda rahat bir mücadele sergilerken HAKSA Bayan Voleybol Takımı sayı üreterek aradaki farkı kapatmaya çalıştı. Rakibi karşısında etkinliğini sürdüren ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı bu seti de 25-18’lık üstünlük ile tamamlayarak karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 

ÇOK RAHAT

Lider beşinci hafta karşılaşmasında ise evinde Balkanspor Bayanlar Voleybol Takımı’nı konuk etti. Maç başında güzel bir seri ile başlayan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Takımı 5 sayılık bir avantajla rakibine sayı vermeden devam etti. Set başında büyük bir hata ile başlayan konuk ekip Lüleburgaz Balkanspor Bayanlar Voleybol Takımı ilk sayılarını kaydetmekte zorlandı. İlk sette file üstü sayıları iyi kullanarak güzel bir smaç serisi ile başlayan ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-2 ezici bir skorla girdi.
 

16 SAYI İLE KAZANDI

Mola sonrası kaldığı seriye çok iyi bir şekilde devam eden temsilcimiz rakibiyle aradaki sayı farkını sekiz sayıya kadar taşıyarak büyük bir avantajla maçı sürdürdü.Rakibin son sayılara doğru kuruduğu baskıyı atlatan ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol takımı pasör Tuğçe Bektaş’ın çıkardığı toplara sert smaç basarak file üstü sayılarla on altı sayı farkla 25-9 önde tamamlamayı bildi.
 

SONLARA DOĞRU ZORLANDI  

İlk seti rahat kazanan ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ikinci sette de etkinliğini sürdürdü. İlk teknik molayı 8-5’lik üstünlük ile geçen ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı rakibinin arka arkaya gelen sayılarına engel olamadı. Ancak oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz ikinci teknik molayı da 16-12 önde geçti. 20’li sayılarda farkı çift hanelere çıkaran ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı bu seti de 25-17 önde tamamlamasını bildi.
 

3. LİG İÇİN MÜCADELE EDECEK

Üçüncü sette karşılıklı sayılarla başlandığı maçta konuk takım Lüleburgaz Balkanspor Bayan Voleybol Takımı sete güzel bir giriş yaptı. Arka arkaya bulduğu sayılar ile sete başlayan konuk ekip üstünlüğünü koruyamadı. Yeniden oyun hakimiyetini eline alan temsilcimiz ilk teknik molaya 8-6 önde girerek moral buldu. Üçüncü sette güzel bir mücadelenin sergilendiği maçta konuk ekip ve temsilcimiz arasında kıyasıya bir maç ortaya kondu. İkinci teknik molayı da 16-11’lik üstünlük ile geçen temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı setin kalan bölümlerinde çok rahat bir oyun sergiledi. Sinem, Selen ve Tuğçe üçlüsü ile etkili oyununu sürdüren ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı bu seti de 3-0 alarak karşılaşmdan 3-0’lık üstünlük ile ayrıldı.
 

İLK SETİ RAHAT KAZANDI

Grubunda liderliğini garantileyen ÇTSO Lisesi kendisi gibi ikinciliği garantileyen Atatürk İlköğretim Okuluspor Bayanlar Voleybol Takımı ile Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı hızlı başladı. Hem savunmada hem de hücumda üstün bir oyun sergileyen ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı sayı bulmakta zorlanmadı. Üst üste sayılar bularak farkı açan ev sahibi ekip ilk teknik molayı da 8-2 önde geçti. Sette tutunamayan Atatürk İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımı farkın açılmasıyla oyundan düştü. ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molaya olduğu gibi karşılaşmanın ikinci teknik molasına da önde giren taraf oldu. Kalan dakikalarda çok rahat bir oyun sergileyen ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı bu seti 25-11 önde tamamlayarak setlerde durumu 1-0 yaptı.
 

25-14 KAZANDI

İlk seti farklı önde tamamlayarak moral bulan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ikinci sette de üstünlüğünü sürdürdü. İlk teknik molayı 8-3 önde tamamlayan ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-7 önde girdi. Bulduğu sayılarla moral bulan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı setin kalan bölümlerinde kontrollü bir oyun sergiledi. Atatürk İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımı farkı kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. İkinci set ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nın 25-14’lük üstünlüğü ile tamamlandı. 
 

SEZONU LİDER BİTİRDİ

İlk iki seti önde tamamlayan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın üçüncü setine kontrollü başladı. Atatürk İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımı seti çevirmeye çalışsa da başarılı olamadı. ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı setin ilk teknik ve ikinci teknik molasına önde girdi. Setin 20’li sayılarında da etkinliğini sürdüren ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı seti 25-19 önde tamamlayarak karşılaşmadan 3-0 üstünlükle ayrıldı. 
 

RAKİPLERİNE SET VERMEDİ

ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı bu galibiyetle 6’ncı karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılmasını bildi. Rakipleri ile oynadığı karşılaşmalarda set dahi vermeyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi ligi 18 puanla bitirdi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Nisan ayında yapılacak elemelerde üçüncü lige yükselmek için mücadele edecek.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10