CHP parti okulu eğitimleri başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı yöneticileri ve temsilcilerine yönelik, CHP Parti Okulu bünyesinde başlatılan “Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi” start aldı.

Çerkezköy 24.03.2013 16:49:00 0
CHP parti okulu eğitimleri başladı

 İKİ GÜN SÜRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin il ve ilçe örgütlerine yönelik düzenlediği Parti Okulu eğitimleri Çerkezköy’de de başladı. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatında düzenlenen ve iki gün süren çalışmalara CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri katıldı.
 

İL DÜZENLİYOR

Genel merkezin tüm ülke çapında “İktidarın Yolu, Parti Okulu” sloganı ile başlatmış olduğu parti okulu projesi kapsamında il genelinde “Tekirdağ Parti Okulu İl Birimi” oluşturulduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez “Genel merkezimin belirlemiş olduğu eğitmeler bu konuda eğitim vermek üzere eğitilmiş ve bu eğitimlerin eğitimi programı sonrasında eğitimci olmaya hak kazanan üyelerimiz önderliğinde Tekirdağ İl ve ilçelerinde parti okulu eğitimleri başlamıştır” dedi.
 

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Parti içi eğitimin yıllardan beri CHP’nin tüzüğünde olduğunu, ancak pratikte uygulanmasında bugüne kadar istenilen yol alınamayan bir proje olduğunu ifade eden Dönmez “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da bu projeye çok önem vermekte ve ilerleyen yıllarda her türlü adaylık ve görev sürecinde de parti okuluna katılımın önemli bir kriter olacağını her fırsatta dile getirmektedir. Parti içinde üyelerimizin bilgi, birikim ve bilinç düzeylerini artırmak, parti ideolojisini benimsemeleri ve içselleştirmelerini sağlamak, ortak çalışma ve propaganda becerilerini artırmak eğitim çalışmaları ile olanaklıdır” diye konuştu.
 

İLK PROGRAM CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ YAPILDI

Parti okulundaki derslerden de bahseden Dönmez “Parti okulunda Halkla İlişkiler, CHP Tarihi, CHP Tüzüğü, Sosyal Demokrasi, İnsan Hakları, Kadın-Erkek eşitliği gibi dersler verilecek. Üyelerimizin temel siyasi eğitimlerini geliştirmeleri hedeflenmektedir. Çerkezköy’deki eğitimlerin ilki Cumartesi ve Pazar günü yapıldı. Yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile başlayan eğitimler daha sonra ise tüm üyeleri kapsayacak şekilde devam edecek. İkinci eğitim programı 27-28 Nisan, üçüncüsü ise 15-16 Haziran tarihlerinde uygulanacaktır” dedi.
 

FORMLARI TESLİM ETSİNLER

Parti Okulu’na katılmak isteyen üyelerin İlçe Başkanlığına gelmelerini isteyen Dönmez “İlçe Başkanlığından temin edebilecekleri “Parti Okulu Başvuru Formunu” doldurup ilçemizde gerçekleştirilecek eğitim tarihlerinden hangisinin kendilerine uygun tarih olduğunu da belirtip İlçe Başkanlığımıza formları teslim etmeleri gerekmektedir. Eğitimlerimiz hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitim esnasında eğitim programına harfiyen uyulacak ve mutlak disiplin uygulanacaktır. Eğitimi başarı ile tamamlamak için katılma kararı verilen tarihlerdeki programı eksiksiz tamamlamak şarttır” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10