Dadaşlar kahvaltıda buluştu

Erzurumlular kahvaltıda bir araya geldi. Kaynaşma ve dayanışma adı altında tertip edilen kahvaltıya, siyasi parti temsilcileri, Erzurumlu iş adamları ve dernek üyeleri katıldı. Kahvaltıya DYP Genel Başkanı Ã??

Çerkezköy 25.03.2013 20:01:00 0
Dadaşlar kahvaltıda buluştu

 Çerkezköy’de ikamet eden Erzurumlular, kaynaşma ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı, Enesoğlu Pastanesinde verildi. Erzurumlu iş adamları ve siyasilerin buluştuğu kahvaltının geleneksel hale getirileceği, dolayısıyla bu kahvaltının Geleneksel 1. kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı olduğu ifade edildi. 31 Mart’ta, Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda konser verileceği bildirilen kahvaltıda, konsere bütün Çerkezköy Halkının davetli olduğu ifade edildi. 31 Mart’ta verilecek Konsere, sanatçılar Havanur, Hüseyin Şimşek, Mehmet Öndül, Yılmaz Kasapoğlu, Ömer Akçay, Sefa Güneş, Ünal Canca ve Melek Seyhan katılacak.

 

SİYASİLER DE KATILDI

Kahvaltıya Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce,  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ,  AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan,   Kapaklı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın,  DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, Veliköy Erzurumlular Derneği Başkanı Zeki Diler, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hasan Karaca,  Ak Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit,  Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Vahdet Akın, Organizatör Cengiz Erdem, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
 

HUZURLA YAŞANAN İLÇEMİZ

Kahvaltıda konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce Çerkezköy’ün ülkenin dört bir yanından gelen vatandaşların oturduğu bir ilçe olduğunu ifade ederek “Çerkezköy, ülkemizin her ilinden insanların ikamet ettiği huzur abidesi bir ilçemizdir. Barış ve huzur içerisinde insanlarımız hayatına devam etmektedirler. 31 Martta yapılacak olan konserinize destek verilmesini temenni ediyorum. Kültürel ve sanat içerikli program olması nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 

GELECEĞE ÜMİTLE BAKIYORLAR

Toplantıda konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da, 31 Mart’ta Çerkezköy’de yapılması planlanan konserin, güzelliklere vesile olmasını temenni ederek “Van’dan henüz yeni gelmiş bulunuyorum. Barışın, birliğin tesisi edileceğinin sevincini yaşayan insanlarımızla görüşme imkânı buldum. Artık onlarda geleceğe ümitle bakmaya başladılar. Yapılmakta olan icraatlarla ülkemizin birlik ve beraberlik içinde Dünya ülkelerinin önünde yer alacağına inanıyorum.” dedi.
 

BERABERLİĞİ BURADA GÖRDÜM

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz ise birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine işaret etti. Çetin Özaçıkgöz “Farklı düşüncelerde olanlar, gelip burada ki birlik ve beraberliği görsünler. Aynı beraberliğin sergileneceğini tahmin ettiğim 31 Martta da burada olmayı çok isterdim. İşlerimizin yoğunluğu nedeniye buna fırsat bulabileceğimi zannetmiyorum. Bu birlik ve beraberliğin her ilimizde, her beldemizde olması temennisi ile hepinizi saygı ile selamlıyorum.” diye konuştu.
 

TARİHİMİZDE MART SIKINTI DEMEKTİR

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de Mart ayının tarihimizde sıkıntılarla dolu olduğunu, bu sıkıntıların bir sonucu olarak da, ülkemizin bu günkü huzuru tesis ettiğini ifade ederek “Mart ayı Çanakkale savaşlarının yapıldığı ve ülkemizin birçok şehrinin işgalden kurtuluşunun gerçekleştirildiği bir aydır. Uzun süren savaşlar sonucunda ancak bu güzel günleri yaşayabilme imkânına sahip olduk.” ifadelerini kullandı. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10