2013’te daha koordineli çalışmalıyız

Çerkezköy Belediyesi Mart Ayı Altyapı Koordinasyon Kurulu Toplantısı geçtiğimiz gün saat 15.00’da, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Çerkezköy 25.03.2013 20:03:00 0
2013’te daha koordineli çalışmalıyız

 KURUMLAR DEPLASE ÇALIŞMALARI İÇİN UYARILDI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş Başkanlığı’nda yapılan toplantıda ilk olarak yer altı otoparkı projesi kapsamında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü. Atatürk Caddesi ile Güveniş Caddesi arasındaki Güven Sokak’ta en kısa zamanda yer altı otoparkı çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Kemal Gümüş, “Bu bölgede hatları bulunan kurumlarımızın en kısa sürede hatlarını deplase etme çalışmalarını tamamlamaları gerekiyor. Projenin ihalesi hazır. En geç Mayıs ayı içinde çalışmalara start vereceğiz. Bu süre içinde tüm kurumlarımız, kendisi ile alakalı deplase işlemlerini yerine getirmelidir” diye konuştu. 
 

VERDİĞİNİZ HASARLARI ONARIN

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise TREDAŞ’ın 2013 programı kapsamında yapılacak çalışmalar görüşüldü. Öncelikle TREDAŞ’ın 2012 yılı içinde gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde ortaya çıkan aksaklıkların ve verilen hasarların bir an evvel onarılması gerektiğini kaydeden Kemal Gümüş, “2013 çalışma programı çerçevesinde daha koordineli bir şekilde çalışırsak, 2012’de yaşanan bazı sıkıntıları bu yıl yaşamayız” ifadelerini kullandı.
 

FATİH MAHALLESİ’NE AĞIRLIK VERİLECEK

2013 çalışma programı hakkında bilgilendirmede bulunan TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü Proje Tesis Baş Mühendisi Taylan Görücü, “2013 yılında ağırlıklı olarak Fatih Mahallesi’nde çalışmalar yapacağız. Bölgedeki elektrik hatlarının yenilenmesi gerekiyor” dedi. 2013’te çalışmaların yaz aylarına denk geldiği için geçen yıla nazaran daha az hasarlı ve daha seri bir çalışma dönemi gerçekleştireceklerini kaydeden Görücü, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.  
 

TREDAŞ’I BEKLİYORUZ

Ambardere mevkiinde yol yapım çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, “Biz bu çalışmalara aşlamadan önce TREDAŞ’ın bahse konu bölgede elektrik çalışmaları ile ilgili işlemlerini tamamlaması gerekiyor” dedi. TREDAŞ ile yapılacak ortak çalışmaların detayları Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile TREDAŞ yetkililerinin yapacağı toplantıdan sonra belli olacak.
 

TÜRK TELEKOM HATLARI DEPLASE EDİLMELİ

Hikmet Uğraş Caddesi’ndeki duble yol bağlantı çalışmalarında özellikle Türk Telekom hatlarının havai hat olması, kodlarının yüksekte olması nedeni ile deplase edilmesi gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine varılan toplantıda, “Türk Telekom’un deplase işlemlerinin ardından Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalara başlaması ve Haziran Ayı’na kadar tüm çalışmaların tamamlanması kararı alındı.
 

TOPLANTIYA GÜMÜŞ BAŞKANLIK ETTİ

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında gerçekleşen toplantıya Su ve Kanalizasyon Müdür Vekili Faruk Şen, Fen İşleri Müdürlüğü Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar, İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü İnşaat Teknikeri Sadık Erdil, Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Şehir Bölge Plancısı Uğur Er, Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Harita Mühendisi Erhan Koç, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü Proje Tesis Baş Mühendisi Taylan Görücü, Türk Telekom Mühendisi Cengizhan Ayhan, GAZDAŞ İşletme Şefi Kıvanç Türkmen, Harita Mühendisi Ahmet Uysal ve Polis Memuru Suat Kahve katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10