AK Parti Futbol Turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu

AK Parti Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından il genelinde gerçekleştirilen “Ak Futbol Turnuvası” Çerkezköy elemeleri hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla başladı. Sekiz takımı

26.03.2013 18:13:00 0
AK Parti Futbol Turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu

 Çerkezköy Haber -  Ak Parti Futbol Turnuvası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oldu.

 

8 TAKIM MÜCADELE VERDİ

Akın Spor Tesisleri’nde önceki gün oynanan Ak Futbol Turnuvası Çerkezköy Elemeleri’nde İki grupta toplam 12 takım yer aldı. Merkez Grubu’nda İstasyon Mahalle Temsilciği, Bağlık Mahalle Temsilciliği, Gençlik Kolları, Yıldırım Beyazıt Mahalle Temsilciliği, Fatih Mahalle Temsilciliği, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Temsilciliği, Kapaklı(2)  yer alırken, Beldeler Grubu’nda ise Kapaklı(1), Veliköy Mahalle Temsilciliği, Karaağaç Mahalle Temsilciliği ve Kızılpınar Mahalle Temsilciliği mücadele etti.
 

BAŞARILAR DİLEDİ

Çeyrek final mücadelelerini Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe ve Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer izledi. Turnuvada konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ sporun asıl gayesinin kardeşlik ve dostluk duygularının pekiştirilmesi olduğunu ifade etti. Demirbağ “ Spor insanların tanışıp dost ve arkadaş olmasını sağlayan bir etkendir. Sporu bu şekli ile kabul etmek gerekir. Yapacağınız müsabakalarda centilmenliği ön planda tutmalısınız. Zaten sporda bunun için yapılmalıdır. Turnuvada mücadele eden bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
 

TURNUVA BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU

Turnuvanın ilk karşılaşmasında İstasyon Mahallesi Temsilciliği ile Bağlık Mahallesi karşı karşıya geldi.Rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan İstasyon Mahallesi karşılaşmadan 5-3’lük üstünlük ile ayrılmasını bildi. Grubun ikinci karşılaşmasında ise Gençlik Kolları ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada rakibine 5-3’lük üstünlük sağlayan Yıldırım Beyazıt Mahallesi adını yarı finale yazdırdı. Gruptaki üçüncü karşılaşmada ise Fatih Mahallesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan Fatih Mahallesi rakibini 9-4’lük skor ile mağlup etmesini bildi.
 

KAPAKLI İKİ TAKIM İLE MÜCADELE ETTİ

Merkez Grubu’nun son karşılaşmasında ise Fevzipaşa Mahallesi Kapaklı(2) ile yarı finale çıkma mücadelesi verdi. Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan ve ikinci devre de üstün bir futbol ortaya koyan Fevzipaşa Mahallesi karşılaşmadan 6-5’lik galibiyet ile ayrıldı. Beldeler Grubu’ndaki karşılaşmalarda büyük çekişmeye sahne oldu. Grubun ilk karşılaşmasında Kapaklı(1) ile Veliköy karşı karşıya geldi. Taraftarların müthiş bir futbol izlediği karşılaşmadan Veliköy 4-3’lük üstünlük ile ayrıldı. Grubun son karşılaşmasında ise Karaağaç Beldesini 5-3’lük skor ile mağlup eden Kızılpınar yarı finale yükselen son takım oldu.
 

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Merkez Grubu’nda ilk karşılaşmalarını kazanan Yıldırım Beyazıt Mahalle Temsilciliği, Fevzipaşa Mahalle Temsilciliği, İstasyon Mahalle Temsilciliği ve Fatih Mahalle Mahalle Temsilciliği yarı finalde karşı karşıya geldi. Yıldırım Mahalle Temsilciliği karşısında müthiş bir futbol ortaya koyan Fevzipaşa Mahalle Temsilciliği rakibini 8-4 yenerek adını finale yazdıran ilk takım oldu. İkinci karşılaşmada ise İstasyon Mahallesi Temsilciliği ile karşı karşıya gelen ve rakibini 6-3’lük skor ile mağlup eden Fatih Mahalle Temsilciği adını yarı finale yazdıran ikinci takım oldu. Turnuvanın final karşılaşmalarında ise Fevzipaşa Mahalle Temsilciliği ile Fatih Mahalle Temsilciliği ve  Veliköy Beldesi ile Kızılpınar Beldesi karşılaşmalarının galipleri Tekirdağ’da düzenlenecek finallere katılacaklar.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10