Tekirdağspor’un zirve inadı sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk adaylarından Tekirdağspor, İncirlispor’u İstanbul’da 3-1 yenerek Tuzlaspor’un ardından zirve takibini sürdürdü.

27.03.2013 18:46:00 0
Tekirdağspor’un zirve inadı sürüyor

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.grup 22.haftasında Tekirdağspor 1-0 geriye düştüğü maçta İncirlispor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı.

 

İSTANBUL’DA OYNANDI

Bakırköy Belediye Sahası’nda önceki gün saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Ramazan Karahasan yönetirken, yardımcılıklarını ise Önder Mazlum ve Uğur Akalp yaptı. Ev sahibi ekip İncirlispor karşılaşmaya Hamdi, Sinan, Batuhan, Emre, Barış, Ferhat, Gökhan, Can Emre, Aydın, Hüseyin, Serkan Uğur kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Tekirdağspor ise karşılaşmaya İlker, Emrah,  Özkan, Burak, Durmuş, Mehmet, Sinan, Adem, Celil, Bülent, Birol kadrosu ile çıktı.
 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip İncirlispor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip karşılaşmanın altıncı dakikasında öne geçti. Sol kanattan gelişen İncirlispor atağında defansın arkasında topla buluşan Gökhan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Golün şokunu üzerinden çabuk atan konuk ekip Tekirdağspor beraberlik golünü erken buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan golcü oyuncu Birol topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.
 

CELİL TAKIMINI KURTARDI

İlk devrenin ilerleyen dakikalarında her iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi ekip İncirlispor tekrar galibiyet golü bulmak için rakip kalede etkili hücumlar geliştirirken, Tekirdağspor ise savunmada hata yapmadı. Karşılaşmanın ilk devresi de karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda takımlar karşılıklı fauller ve yaptıkları presle adeta birbirlerini kilitledi. Bu durum 72. dakikada bir duran top sonrası bozuldu. Tekirdağspor’un kazandığı serbest vuruşta kaptan Celil Sağır çok şık bir vuruşla topu köşeye bıraktı ve konuk ekip 2-1 öne geçti.
 

İNCİRLİSPOR BAL’A VEDA ETTİ

Bu gol sonrası İncirlispor yoğun bir baskı kursa da gol atamadı. Son 5 dakikaysa Tekirdağspor’un baskısını izledik. 90?da, orta sahadan aldığı pasla sol koridoru kallanan Celil Sağır, verkaç sonrası ceza alanına girdi, iki çalımla penaltı noktasına ilerledi buradan güzel bir vuruşla skoru belirledi: 1-3Futbolseverlerin Samsunspor ve Fenerbahçe’den hatırlayacağı Celil Sağır maçın yıldızıydı. Tekirdağsporlu taraftarlar da 90 dakika süren destekleriyle galibiyette pay sahibi oldu. Tekirdağspor üst üste 3. galibiyetini aldı.Bu yenilgiyle İncirlispor matematiksel olarak BAL’a veda etti.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10