Şampiyonlardan başkana ziyaret

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu, Küçük Kızlar Basketbol Takım, bölge şampiyonu oldu. Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül ve Basketbol Antrenörü Ercan Çete, takıma katkıları dolayı

Çerkezköy 27.03.2013 18:48:00 0
Şampiyonlardan başkana ziyaret

 TEŞEKKÜR ETTİ

Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımının müsabakalara katılmasında,  Çerkezköy Belediyesi ulaşım giderlerini karşılamıştı.  Belediyenin takıma maddi katkıları nedeniyle Başkan Ali Ertem’i makamında ziyaret eden okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül ve Takım Antrenörü Ercan Çete, Ertem’e teşekkür etti. Okul Müdürü Kırmızıgül “Başkanın yardımları sadece spor alanında değildir. Bu güne kadar okulumuzun ihtiyaç duyduğu her konuda,  kendisi yanımızda olmuştur. Bu güne kadar yapmış olduğu yardımlar nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
 

MİNİKLERİ TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanı Ali Ertem de, Çerkezköy’e bölge birinciliğini kazandıran basketbol takımı temsilcilerini tebrik etti. Kendisine çiçek sunan takım temsilcileriyle sohbet eden Başkan Ertem, bundan sonraki müsabakalarda kendilerine başarılar diledi. Belediyenin her konuda yardımlar yaptığını ifade eden Ertem “Bize birçok kurumdan yardım konusunda talepler geliyor. Keşke imkânlarımız bütün talepleri karşılayabilecek düzeyde olsaydı.  Daha çok yardım yapmak elbette ki bizleri daha mutlu ederdi” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10