Temsilcilerimiz galibiyet ile kapattı

Süper Amatör Lig on beşinci hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanan zorlu karşılaşmaların ardından tamamlandı. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor Veliköyspor’u mağlup ederek der

28.03.2013 19:42:00 0
Temsilcilerimiz galibiyet ile kapattı

Çerkezköy Haber -  Süper Amatör Ligde 15.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı.

 

SİTESPOR MORAL BULDU

Lig’de son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzen Sitespor yedinci hafta karşılaşmasında Veliköyspor ile karşı karşıya geldi. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Sitespor rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştirdi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada rakibi karşısında etkinliğini sürdüren Sitespor Türker’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Veliköyspor ise kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı. Üst üste ataklar geliştiren Sitespor kalan dakikalarda Kadir’in ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 

MARMARACIKSPOR LİDERİ DEVİRDİ

Haftaya ilk sırada giren Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde Marmaracıkspor’u konuk etti.Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Marmaracıkspor güçlü rakibi karşısında maça fırtına gibi başladı. Üst üste goller bularak rahatlayan Marmaracıkspor kalan dakikalarda da üstünlüğünü devam ettirdi. Çorlu Gençlerbirliğispor ise farkı bire indirmesine rağmen istediğini elde edemedi. Karşılaşmada Marmaracıkspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

VELİMEŞE FIRSAT TEPTİ

Haftaya ikinci sırada giren Velimeşe Belediyespor ise lider Çorlu Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi. Deplasmanda Ulaş Belediyespor’a konuk olan Velimeşe Belediyespor karşılaşmadan da 1-1’lik eşitlik ile ayrıldı. Ligde üçüncü sırada bulunan Şarköyspor ise Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Her iki takım açısında da büyük öneme sahip olan karşılaşmada Şarköyspor eksik kalmasına rağmen son dakikalarda bulduğu golle karşılaşmadan bir puan ile ayrılmasını bildi.
 

ÇORLUSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

Tekirdağ Süper Amatör ligi’nde sezonun ilk yarısını üç puan ile kapatan ikinci yarıda yaptığı transferler ile başarılı sonuçlar alan Çorluspor ise hafta sonunda General Basri Saran Stadyumu’nda oynadığı maçta Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak yükselişini sürdürdü.
 

PUAN DURUMU

 

1- Çorlu Gençlerbirliğispor 33

 

2- Velimeşe Belediyespor 28

 

3- Muratlı Belediyespor 24

 

4- Şarköyspor 24

 

5- Veliköyspor 21

 

6- Marmaracıkspor 18

 

7- Çorluspor 15

 

8- Çorlu Sanayispor 14

 

9- Ulaş Belediyespor 14

 

10- Sitespor 14

 

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10