Çerkezköyspor toparlanmak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor ligin 23.hafta karşılaşmasında deplasmanda ikinci devre mağlubiyet yüzü görmeyen Babaeskispor’a konuk olacak.Babaeski 100.Yıl Stadyumunda Pazar gün

29.03.2013 18:32:00 0
Çerkezköyspor toparlanmak istiyor

 Çerkezköy Haber - Ligde üst sıraları hedefleyen Çerkezköyspor deplasmanda Babaeskispor’a konuk olacak.

 
FARKLI MAĞLUP AYRILDI
Haftaya 23 puanla giren Çerkezköyspor bir önceki hafta evinde şampiyonluk hedefleyen Sultangazispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça kötü başlayan temsilcimiz rakibinin üst üste gelen gollerine engel olamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında farkı indirmeye çalışırken kalan dakikalarda üçüncü golü gören Çerkezköyspor ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında bir gol bularak ümitlendi. Ancak dokuz kişi kalarak oyundan düşen Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Oyundan düşen rakibi karşısında üst üste iki gol daha bulan konuk ekip Sultangazispor karşılaşmadan da 5-1’lik üstünlük ile ayrıldı.
 
İLK MAÇI HATIRLAYALIM
Çerkezköyspor ile Babaeskispor ligin ilk devresinde Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça üç puan parolası ile başlayan Çerkezköyspor savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan rakibi karşısında arzuladığı golü bulamamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimiz istediği gol ve golleri bulamayarak karşılaşmadan beraberlik ile ayrılmıştı.
 
ÜÇ PUAN İLE KAPATTI
Ev sahibi ekip Babaeskispor ise bir önceki hafta deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kırklareli Sanayispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Babaeskispor ikinci devrenin başında bulduğu golle ümitlendi. Kalan dakikalarda iki gol bulan Babaeskispor ev sahibi ekibin bir golüne engel olamadı. Her iki takımında üstün bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında gol çıkmayınca karşılaşmada Babaeskispor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Babaeskispor ligde 29 puanla yedinci sırada bulunuyor.
 
HEDEF GALİBİYET
Sultangazispor karşılaşmanın ardından Çarşamba gününden itibaren hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Rakibimiz karşısında üç puan için mücadele edeceğiz. Evimizde oynadığımız Sultangazispor karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyarak farklı mağlup ayrıldık. Ligde rahat konumda olduğumuz için bu karşılaşmada etkili olmak istiyoruz. Dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ettiğimiz karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.
 
KARŞILAŞMA 13.30’DA
Babaeskispor ile Çerkezköyspor ligin 23.hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Babaeski 100.Yıl Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak.
 
LİDER EVİNDE
Ligde haftaya 47 puanla lider durumda giren Tuzlaspor evinde ligden düşmesi kesinleşen Kırklareli Sanayispor’u konuk edecek. Tuzla Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Haftaya ikinci sırada giren Tekirdağspor ise haftayı bay olarak geçecek. Rakibi İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Tekirdağspor haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. Çerkezköyspor galibiyeti ile kendine gelen Sultangazispor ise evinde ligden düşmesi kesinleşen İncirlispor ile üç puan mücadelesi verecek. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Sultangazi Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da başlayacak.
 
EDİRNESPOR DEPLASMANDA
Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Edirnespor Gençlik Kulübü ise 23.hafta karşılaşmasında deplasmanda Bağcılarspor ile karşı karşıya gelecek. Bağcılar Mahmutbey Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise 13.30’da başlayacak. Ligde baraj maçı oynamamak için Babaeskispor ile çekişen Lüleburgazspor ise çok önemli bir deplasmana çıkacak. Deplasmanda Körfez Belediyespor ile karşı karşıya gelecek Lüleburgazspor’da tek hedef galibiyet. Körfez Sahas’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13,30’da başlayacak. Evinde Tuzlaspor’a mağlup olarak 41 puanda kalan Sultanbeyli Belediyespor bu hafta deplasmanda Suadiye Belediyespor’a konuk olacak. Sinan Sipahi Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlayacak.
 
HAFTANIN MAÇLARI
Babaeskispor- Çerkezköyspor
Suadiye Belediyespor- Sultanbeyli Belediyespor
Tuzlaspor-Kırklareli Sanayispor
Bağcılarspor-Edirne Gençlikspor
Körfez Belediyesi – Lüleburgazspor
Sultangazispor-İncirlispor
 
PUAN DURUMU
1- Tuzlaspor 47
2- Tekirdağspor 45
3- Sultangazispor 43
4- Edirnespor Gençlik 41
5- Sultanbeyli Belediyespor 41
6- Körfez Belediyesi 33
7- Babaeskispor 29
8- İncirlispor 29
9- Lüleburgazspor 28
10- Bağcılarspor 26
11- Çerkezköyspor 23
12- Suadiye Belediyespor 22
13- Kırklareli Sanayispor 10
14- Çenesuyu Plajyoluspor 6

0282 726 91 91
0282 747 65 10