Ev hanımları için pazarda tezgah kurdular

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri maddi durumu iyi olmayan ev hanımlarına iş imkanı sağlayarak Çerkezköy Halk Pazarı’nda tezgah açtı. Ev hanımlarının kendi elleri ile yaptıÄ

Çerkezköy 5.04.2013 20:34:00 0
Ev hanımları için pazarda tezgah kurdular

 Çerkezköy Haber - Haftanın her günü Çerkezköy ve beldelerinde bulunan evlere ziyaretler düzenleyerek toplantılar yapan Çerkezköy Ak Parti Kadın Kolları, ev hanımları için anlamlı bir projeyi hayata geçirdi.

 

HALK PAZARINDA SATTILAR

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil’in de aralarında bulunduğu kadın kolları üyeleri Çerkezköy Halk Pazarında tezgah açarak ev hanımlarının yapmış oldukları çeyizlik eşyaları satıyorlar. Ev ziyaretlerinde kadınlardan gelen talep üzerine böyle bir uygulama yaptıklarını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil “Yapmış olduğumuz ev toplantılarında ev hanımlarımız partimizden iş imkanı istiyorlardı ve kendi yaptıkları çeyizlik eşyaları satabilmek için yardım istediler. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de bayanlarımız ile görüştüğünde bu konu hakkında söz vermişti. Bugün itibariyle de bunu gerçekleştirmiş olduk” diye konuştu.
 

“AİLE BÜTÇESİNE KATKIDA BULUNUYORUZ”

Kadın kolları olarak her zaman bu gibi işlere destek olduklarını ifade eden Yeşil “Ev hanımlarımız evlerinde yaptıkları tülbent, kaşkol, çetik, bebek yeleği, fular, masa örtüsü gibi el emeği göz nuru malzemelerin satışını gerçekleştiriyoruz. Pazarda tezgahın başında ise yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız bulunuyorlar. Ancak burada olmak isteyen ve yaptığı malzemeleri satmak isteyen bayanlarımız da burada olabilirler. Buradan elde edilen geliri ise ev hanımlarımıza takdim ederek onların aile bütçesine katkıda bulunuyoruz. Satışlarımız Pazar günü de devam edecektir” diye konuştu.
 

“ATATÜRK CADDESİ’NDE YER İSTEYECEĞİZ”

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’den Atatürk Caddesi’nde yer isteyeceklerini ifade eden Yeşil “Bu projemize Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem olumlu bakmıştı. Bugünden itibaren de Pazar yerinde satışlarımızı gerçekleştirdik. Yaz aylarında ve ramazan süresince akşamları kalabalık olan Atatürk Caddesi’nde de Başkanımızdan bir yer isteyeceğiz. Şu an itibariyle ev hanımlarımızdan inanılmaz talepler alıyoruz. Ev hanımlarımızın talepleri devam ettiği vakit bu işi yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10