Kırklarelililer’den Başkan Belindir’e ziyaret

Kapaklı Kırklarelililer Derneği Başkanı Ülkü Pehlivan, bazı dernek yöneticileri ile birlikte Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’i ziyaret etti.

Çerkezköy 8.04.2013 20:08:00 0
Kırklarelililer’den Başkan Belindir’e ziyaret

 PLAKET TAKDİM ETTİ

Veliköy Belediye Meclis Üyeleri Şahin Büyükkaban ve Kani Var’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kapaklı Kırklarelililer Derneği Başkanı Ülkü Pehlivan, katkılarından dolayı Başkan Belindir’e teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarette konuşan Kapaklı Kırklarelililer Derneği Başkanı Ülkü pehlivan, “Kapaklı- Kırklareli komşularıyla güzel” söylemi ile yola çıkan Kapaklı Kırklarelililer Derneği’nin geçtiğimiz hafta düzenlenen açılış ile faaliyete başladığını ifade ederken, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de “Bölgemizde kurulan tüm dernekler yöresi nere olursa olsun Kırklareli, Edirne, Erzurum, Karadeniz, hepsi birer toplumsal zenginliktir. Bizler hemşerilerimizin hüzün ve mutluluklarını, kültürel ve yöresel değerlerini bir çatı altında birleştirerek, dayanışma duygusu içerisinde hareket etme gayesi ile kurulan tüm derneklerimize yardımcı olmanın arzusundayız” dedi.
 

DERNEKLER ÇİÇEK DEMETİ GİBİDİR

Derneklerin, Türkiye’nin her bir yöresinden gelen ayrı birer çiçek demeti gibi olduğunu belirten Belindir “Her biri ayrı kokuda, ayrı güzellikte ve renktedir. Güzel ülkemizin cennet bahçesi olması farklı türden çiçeklerin bir arada yaşaması ile mümkündür. Bu yüzden derneklerimiz çok büyük önem taşımaktadır. İnşallah yeni açılan Kırklarelililer Derneği de yöresel değerleri ile içimizde var olmaya devam eder. Üstlendikleri bu zor ve güzel görevlerinde başarılar dilerken, yeni yönetimlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10