Kültür ateşi yanmaya devam ediyor

Tekirdağ Belediye Konservatuvarı Kültür Ateşi Konser ve gösterileri önceki akşam Hayrabolu’da yapıldı.

Tekirdağ 10.04.2013 20:02:00 0
Kültür ateşi yanmaya devam ediyor

 HAYRABOLU’DA DÜZENLENDİ

Hayrabolu Öğretmenevinde düzenlenen ve sunuculuklarını Hayriye İnnab ile Murat Başyazgan’ın yaptığı konsere Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın yanı sıra, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Hayrabolu İlçe Başkanı Ahmet Yüce, Tekirdağ Belediye Meclis Üyeleri Ali Kılıç, Hasan Önbey, Vedat Kaçar, Müzeyyen Gürkan ile çok sayıda sanatsever katıldı.
 

AMAÇ TRAKYA’YI KAYNAŞTIRMAK

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, etkinlik dolayısıyla Tekirdağ Belediyesi’ne teşekkür ederken, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da bu projedeki amaçlarının Trakya’yı kaynaştırmak olduğunu ifade etti. Dalgıç “İklimin ve insanlarının çok güzel olduğu bir ilde bize düşen de böyle bir ili daha yaşanası bir hale getirmek oldu. Bizler bunun için uğraşıyoruz. Artık Büyükşehir olduk, Tekirdağ, bundan sonra da çok daha etkin herkes tarafından aranan çok daha cazibeli şehir olacak. Gittiğimiz her ilçede Tekirdağ’ın çok cazibeli bir yer olduğunu bütün Türkiye’nin gözünün Tekirdağ’da olduğunu bilinmesini istiyorum. Çünkü saydığım bu sebepler her yerde bulunmuyor. Bizler bundan sonra nasıl daha hizmet ederek Tekirdağ’ı daha iyi yerlere getirebiliriz, altyapısıyla üstyapısıyla. Ama en önemli unsurlardan birisi de kültür ve sanat faaliyetleridir. Özellikle Tekirdağ müzikle yoğrulmuş kültür sanata seven bir il bizde bunu görerek Tekirdağ’ımıza güzel bir konservatuar kurduk. 3 yıldır hizmet veriyor daha uzun yıllar da hizmet verecek” dedi.
 

GÖSTERİLER İLGİYLE İZLENDİ

Enstrümantal ritim şov, halk müziği dinletisi ve halk oyunları gösterilerinin gerçekleştirildiği gecede Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem tarafından Başkan Dalgıç’a Plaket takdim edilirken, Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç ile Konservatuvar şefi Halil Yoruç’a da çiçek takdim edildi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10