Kırklarelispor hedefe kitlendi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kırklarelispor'un kulüp başkanı Volkan Can, Bayrampaşa karşılaşmasından 3 puan kazanmak istediklerini bildirdi.

11.04.2013 17:44:00 0
Kırklarelispor hedefe kitlendi

 Kırklarelispor Başkanı Volkan Can gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları kötü sonuçlara hafta sonu kendi sahalarında Bayrampaşa ile oynayacakları maçla son vermek istediklerini belirtti.

 

“PLAYOFF’A GİTMEK İSTİYORUZ”

Play-off hedefleri için Bayrampaşa karşılaşmasını çok önemsediklerini anlatan Can, şunları söyledi: "Bayrampaşa karşılaşmasından 3 puan kazanmak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımız bu yönde. Bu maçtan alacağımız 3 puanla kalan son 5 haftada play-off yerimizi garantilemek istiyoruz. Takımımız play-off'a kalacağına inanıyor, biz de futbolcularımıza güveniyoruz. Futbolcularımız isterse başaramayacakları hiçbir şey yok. Bunun örneklerini sezon boyunca yaşadık. Kalan son 5 maçı mini bir lig olarak görüyoruz. 5 maçtan almak istediğimiz galibiyetler ile Mayıs ayında yapılacak olan play-off karşılaşmalarında Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10