Valilikten itfaiye teşkilatlarına denetim

Tekirdağ Valiliği, Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 32. Maddesi gereğince oluşturduğu komisyon ile İlçe İtfaiye Teşkilatlarını denetliyor.

Tekirdağ 12.04.2013 17:45:00 0
Valilikten itfaiye teşkilatlarına denetim

 15 NİSAN’A KADAR DEVAM EDECEK

8 Nisan’da başlayan denetimler 15 Nisan’a kadar devam edecek. Denetleme Komisyonunda; İl AFAD Müdürlüğünden Şube Müdür V. A. Mehmet Çoşkun, İl Jandarma Komutanlığından J. Kd. Bçvş. Bekir Çınar, Tekirdağ İtfaiye Müdürlüğünden Erol Vuruk, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğünden Sivil Savunma Uzmanı Kemal Şen, İl Emniyet Müdürlüğünden Siv. Sav. Amiri Cevat Çakar yer alıyor.
 

EKSİKLERİN GİDERİLMESİ İSTENİYOR

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Denetleme komisyonu belediye itfaiye teşkillerini personel durumu, eğitim programlarının olup olmadığı, tatbikatların yapılıp yapılmadığı, Araç, malzeme ve teçhizat durumlarını, yangın yönünden hassas bölgelerin belirlenip belirlenmediği, haberleşme imkanlarının yeterlilikleri, yangın, afet ve acil durumlara hazırlık yönünden yeterli olup olmadıkları yönünden denetliyor. Yapılan denetimlerin sonucunda, itfaiye teşkillerinin eksikleri denetlenme sonuç raporu hazırlanarak, eksiklerini tamamlamaları isteniyor. Bu denetimlerle itfaiye teşkillerinin muhtemel afetler ve yangınlara karşı her an hazır durumda bulunmalarının sağlanması amaçlanıyor” denildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10