Hizmet binası törenle açıldı

2012 yılında hizmete giren Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası, Çevre ve şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımı ile düzenlenen törenle hizmete aç?

Tekirdağ 15.04.2013 18:59:00 0
Hizmet binası törenle açıldı

 TÖREN DÜZENLENDİ

Törende, İl Müdürü Mehmet Ceyhan ve Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’un konuşmalarının ardından konuşan Vali Ali Yerlikaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelinin görevleri ile ilgili konularda var gücüyle çalıştığını, Ergene Havzası Koruma Eylem Planı ile OSB çalışmalarının yürütülmesi ve koordinasyonunda merkez konumda olan il müdürlüğünün, bundan sonra da yeni binasında, hizmet sunumundaki kaliteyi daha da arttıracağını ifade etti. Vali Yerlikaya, konuşmasının devamında başta OSB çalışmaları olmak üzere, il genelinde Ergene Havzası Koruma Eylem Planı ile yürütülen çalışmalar ve sanayi tesislerinin, başta atıksu arıtma tesisleri ve diğer altyapı çalışmaları ile ilgili de açıklama yaptı.
 

MARMARA DENİZİ’NE DEŞARJ EDİLECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da işlerin kolaylaşması için modern donanımlara sahip hizmet binalarına ihtiyaç olduğunu ifade ederek, Ergene Havzası ile ilgili 3,2 Milyar TL gibi bir kaynağın 11 bin kilometrekarelik bir alana ulaşan Ergene Nehri ve havzanın temizlenmesi için tahsis edildiğini, çalışmaların belirlenen takvim içerisinde bitirilmesi için de ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Bayraktar, başta yapılmakta olan altyapı çalışmalarının bir an önce sonlandırılması ile buralardaki atıkların Marmara Denizine derin deşarjının yapılacağını belirtti.
 

YENİ BİNAYI GEZDİLER

Konuşmaların ardından Bakan Erdoğan Bayraktar, Vali Ali Yerlikaya ve il protokolü ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasının açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, beraberindekiler ile birlikte yeni hizmet binasını da gezdi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10