Çerkezköy’ün gençlerinden gol yağmuru

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu 10.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ile Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. İlk devresi Çerkezköyspor U-19 Futbol TakÄ?

16.04.2013 20:00:00 0
Çerkezköy’ün gençlerinden gol yağmuru

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda haftaya üçüncü sırada giren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rakibini altı golle mağlup etti.

 

14.00’DE BAŞLADI

Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda hafta sonunda saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı etkili başladı. İlk dakikalarda Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı baskılı oyununun karşılığını pozisyona girse de son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Dakikalar ilerledikçe Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı oyunda ağırlığını hissettirdi.
 

 

 

ÇERKEZKÖYSPOR KONTROLÜ ELİNE ALDI

Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın 18.dakikasında bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan Yusuf ile gelişen atakta yapılan ortayı iyi takip eden Doğukan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı rakibi karşısında eşitlik mücadelesi verirken temsilcimiz ise farkı açma mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 25.dakikasında kullanılan korner atışında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın uzaklaştıramadığı topta İbrahim topu ağlara göndererek skoru eşitledi.
 

FATİH TAKIMINI TEKRAR ÖNE GEÇİRDİ

Karşılaşmanın 1-1 olmasının ardından temsilcimiz tekrar toparlanmaya çalıştı. Geliştirdiği tehlikeli ataklarla rakip kaleyi abluka altına almaya çalışan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı arzuladığı beraberlik golüne karşılaşmanın 37.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı atağında Tolga topla buluştu. Ceza sahası içinde yapılan ortada topla buluşan Fatih rakip defans arasında topa dokunarak takımını karşılaşmada tekrar öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk devrenin kalan dakikalarında kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

GOL YAĞMURU DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile girildi. İkinci devrenin ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı atak bir futbol ortaya koyarken, Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise kontrollü bir oyun sergiledi. İkinci devrenin ilk dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Ataklarını devam ettiren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın 53.dakikasında farkı ikiye çıkartı. Orta alandan hızlı çıkan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nda defans arkasına atılan topta hareketlenen Fatih kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydetti.
 

İKİNCİ DEVREYE MÜTHİŞ BAŞLADI

Skorun 3-1’e gelmesinin ardından Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı oyun disiplininden tamamen koptu. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. 66.dakikada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Yusuf şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 4-1 yaptı. İkinci devre rakibi karşısında müthiş bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı’na atak yapma şansı vermedi.
 

16 PUANA YÜKSELDİ

Rakibi karşısında baskısını sürdüren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı gol bulmaya devam etti. Karşılaşmanın 76.dakikasında sol kanattan Fatih ile gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Doğukan topu düzeltip mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek skoru 5-1 yaptı. Etkisiz bir futbol ortaya koyan rakibi karşısında son dakikalarda rahat bir futbol oynayan temsilcimiz 82.dakikada altıncı golünü buldu. Fatih’in pası ile hareketlenen Yusuf 25 metreden mükemmel bir gole imza atarak skoru 6-1’e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın 6-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 16 yaparak ikinci sıraya çıkarken, Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise bir puanla son sırada kaldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10