Atatürk İlköğretim Okuluspor 3.Lig’de

Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi Kocaeli Grubu’nda 3.Lig’e yükselme mücadelesi veren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı final karşılaşmasında İstanbul İTÜ Erkek Voleyb

16.04.2013 20:00:00 0
Atatürk İlköğretim Okuluspor 3.Lig’de

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı önümüzdeki sezon 3.Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.


FİNALE YÜKSELMİŞTİ
Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı büyük bir başarıya imza atarak 3.Lig’e yükseldi. İlk karşılaşmasında İstanbul Sultangazispor Erkek Voleybol Takımı karşısında iki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz arka arkaya üç seti alarak karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. İkinci karşılaşmasında güçlü rakibi Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Erkek Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz rakibini 3-0’lık skor ile mağlup ederek finale yükselmişti.

SETE ETKİLİ BAŞLADI
Temsilcimiz Kocaeli Grubu’nda Şehit Polis Recep Topaoğlu Spor Salonu’nda dün saat 12.00’de İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı ile final karşılaşmasına çıktı. Galip gelenin üçüncü lige çıkacağı karşılaşmaya temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı etkili başladı. Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz peş peşe bulduğu sayılarla rakibini geride bıraktı. İlk teknik molaya 8-5 önde giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı, molanın ardından da etkili oyununu sürdürdü.

İLK SETİ KAZANDIK
Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı’nın oyunu karşısında etkili olamayan İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı aradaki farkı kapatmak için mücadele etse de başarılı olamadı. İkinci teknik molaya da 16-10 önde giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor kalan dakikalarda rakibinin arka arkaya gelen sayılarına engel olamadı.20’li sayılara temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı 21-18’lik üstünlük ile girdi. İlerleyen bölümlerde de etkinliğini sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk setten 25-23’lük üstünlük ile ayrıldı.

SKOR EŞİTLENDİ
Karşılaşmanın ilk setini kaybeden İTÜ Erkek Voleybol Takımı ikinci sette iyi bir oyun ortaya koydu. İlk sette etkili oyun ortaya koyan temsilcimiz rakibinin etkili oyununa karşılık veremedi. Özellikle orta hücumlardan sayılar bulan İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-5’lik üstünlük ile girdi. Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı karşısında daha etkili bir oyun sergileyen İTÜ Erkek Voleybol Takımı ilerleyen bölümlerde peş peşe sayılar bularak farkı açtı(13-8).Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı aradaki sayı farkını kapatmak için mücadele etse de istediğini elde edemedi. İkinci setin ikinci teknik molasına da İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı’nın 16-10’luk üstünlüğü ile girildi. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı ilerleyen bölümlerde de peş peşe sayılar bularak ikinci seti 25-19 kazandı.

TEMSİLCİMİZ TOPARLANDI
Karşılaşmanın ikinci setini kaybeden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı üçüncü sete etkili başlayan taraf oldu. Maçı bırakmak istemeyen temsilcimiz setin ilk teknik molasına bir sayı farkla önde girdi. Teknik molanın ardından Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bir sayı daha bularak farkı ikiye çıkardı. İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı temsilcimizin sayılar karşısında zorlandı. Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bulduğu morali iye değerlendirerek farkı beşe çıkardı 8-13

SETLERDE TEKRAR ÖNE GEÇTİ
Temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı kalan dakikalarda farkı koruyamadı. İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı üst üste bulduğu sayılarla skoru eşitledi. Yeniden sette ağırlığını hissettiren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı setin ikinci teknik molasına da 16-14’lük üstünlük ile girdi. İkinci teknik molanın ardından da Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı üstünlüğünü sürdürdü. 20’li sayılara üç sayılık farkla önde giren temsilcimiz rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Kalan bölümlerde de üstünlüğünü sürdüren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı seti 25-22 önde tamamlayarak skoru 2-1 yaptı.

RAKİBİNİN DİRENCİNİ KIRDI
Karşılaşmanın üçüncü setini kaybeden İTÜ Erkek Voleybol Takımı’nın direncini kıran temsilcimiz dördüncü sette de iyi bir oyun ortaya koydu. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren temsilcimiz aradaki sayı farkını açmasını bildi. Dördüncü setin ilk teknik molasına Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı’nın üstünlüğü ile girildi. Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı’nın etkili oyununa İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı aynı şekilde karşılık veremedi. Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı karşılaşmanın ikinci teknik molasını da 16-10’luk üstünlük ile tamamladı.

3.LİGDE MÜCADELE EDECEK
Setin kalan bölümlerinde her iki takımda sayılar bulmaya çalıştı. Farkın vermiş olduğu rahatlıkla temsilcimiz basit hatalar yaptı. İstanbul İTÜ Erkek Voleybol Takımı bulduğu arka arkaya sayılarla farkı indirdi. Çabuk toparlanan temsilcimiz setin kalan dakikalarında arka arkaya sayılar bularak bu seti de 25-20 önde tamamlayarak karşılaşmadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı. Final maçını kazanan ve büyük sevinç yaşayan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı gelecek sezon 3.Lig’de mücadele edecek.

TEŞEKKÜR ETTİ
Üçüncü lige yükseldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Antrenörü Serhat Alışkın “ Kocaeli’de ki finallere 3.Lig hedefi ile gittik. Zorlu karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılarak finale yükseldik. Final karşılaşmasında güçlü rakibimiz karşısında müthiş bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildik. Üçüncü Lig’e çıktığımız için çok mutluyuz. Bütün oyuncularımı göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı kutluyorum. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Başkanımız Mehmet Danyeli’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10