Müftü Emin’den Kutlu Doğum ziyareti

Son Peygamber Hz. Muhammed’in doğum yıl dönümü nedeni ile gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Müftülüğü çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Önceki g?

Çerkezköy 16.04.2013 20:03:00 0
Müftü Emin’den Kutlu Doğum ziyareti

 Çerkezköy Haber - 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin ve müftülük personeli, çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

 

İLK ZİYARET EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE

Önceki gün öğleden sonra gerçekleştirilen program çerçevesinde ilk önce İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Emin ve müftülük personelleri, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak tarafından karşılandı. Ziyareti nedeni ile memnuniyetini ifade eden Kocabıçak, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile müftülük personelini kutladı.
 

HASTALARA GÜL VERDİ

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr Necati Karaoğlu’nu ziyaret etti. Hastane hizmetlerine dair değerlendirmelerden sonra kliniklerde yatan hastaları ziyaret eden Mahmut Emin, hastalara gül ve ‘Peygamberimizin Vasiyetleri’ adlı kitapçık hediye etti.
 

KAYMAKAM BAYHAN’I DA ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy İlçe Müftüsü Mahmut Emin, müftülük personelleri ile birlikte dün saat 14.30’da da Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Bayhan’a çiçek takdim eden Müftü Emin, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili de Bayhan’a bilgi verdi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10