AK Parti İlçe Teşkilatı sonradan açıldı 8-4

AK Parti Tekirdağ İl Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Futbol Turnuvası’nda Çerkezköy İlçe Teşkilatı Merkez İlçe Karadeniz ile karşı karşıya geldi. Rakibi karş

17.04.2013 20:36:00 0
AK Parti İlçe Teşkilatı sonradan açıldı 8-4

 AK Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk hedefi ile yola çıkan AK Parti İlçe Teşkilatı turnuvanın favori takımlarından Merkez İlçe Karadenizspor’u mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

 

KARADENİZSPOR ETKİLİ BAŞLADI

Tekirdağ’da oynanan karşılaşmaya Merkez İlçe Karadeniz Futbol Takımı etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren etkili hücumlarla iyi organize olan Merkez İlçe Karadeniz Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan Merkez İlçe Karadeniz Futbol Takımı ikinci golü de bulmakta gecikmedi. İlk dakikalarda kalesinde arka arkaya goller gören AK Parti İlçe Teşkilatı Futbol Takımı geliştirdiği ataklarda istediği golleri bulamadı.
 

ÇERKEZKÖY ÇABUK TOPARLANDI

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Merkez İlçe Karadeniz Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Ancak çabuk toparlanmasını bilen AK Parti İlçe Teşkilatı kalan dakikalarda rakibinin hızını kesti. Etkili oyuncularının devreye girmesi ile birlikte kanatlardan etkili bir oyun ortaya koyan AK Parti İlçe Teşkilatı Futbol Takımı arka arkaya iki gol bularak farkı bire indirdi. Rakibinin iyi oyununa karşılık veremeyen Merkez İlçe Karadeniz Futbol Takımı kalan dakikalarda oyunda hakimiyetini kaybetti.
 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Kendine özgüven gelen Çerkezköy İlçe Teşkilatı Futbol Takımı kalan dakikalarda bir gol bularak skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada her iki takımda birer gol bularak skoru 4-4’e getirdiler. İlk devrenin kalan dakikalarında organize ataktan bir gol daha bulmayı başaran Çerkezköy İlçe Teşkilatı Futbol Takımı ilk devreyi 5-4’lük üstünlük ile önde tamamlamasını bildi.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir oyun ortaya koyan Merkez İlçe Karadeniz Futbol Takımı ikinci devre sahada varlık gösteremedi. Turnuvanın favorileri arasında yer alan takımı karşısında ikinci devre müthiş bir futbol ortaya koyan AK Parti İlçe Teşkilatı Futbol Takımı bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında fark mücadelesi veren AK Parti İlçe Teşkilatı Futbol Takımı bir çok önemli pozisyondan yararlanamadı.
 

GÜÇLÜ RAKİBİNİ ELEDİ

Ak Parti İlçe Teşkilatı Futbol Takımı kontrollü oyununu kalan dakikalarda da sürdürdü. Rakibine pozisyon vermeyen AK Parti İlçe Teşkilatı Futbol Takımı kalan dakikalarda da iki gol daha bularak karşılaşmadan 8-4’lük üstünlük ile ayrıldı. Güçlü rakibini eleyerek tur atlayan AK Parti İlçe Teşkilatı Futbol Takımı Malkara İlçe Teşkilatı Futbol Takımı ile Hayrabolu İlçe Teşkilatı Futbol Takımı’nın galibi ile Çeyrek finale çıkma mücadelesinde karşı karşıya gelecek.
 

“GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “ Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalemizde gördüğümüz üç şok golle moralimiz bozuldu. Oyuncu kardeşlerimiz çabuk toparlanarak ilk olarak beraberliği daha sonra ise galibiyet golünü buldu. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibimize gol bulma imkanı tanımayarak üç gol bulup karşılaşmadan 5-4’lük galibiyet ile ayrıldık. Turnuvanın favori takımlarından AK parti Merkez İlçe Karadeniz Futbol Takımı’nı mağlup ettiğimiz için mutluyuz. 23 Nisan akşamı saat 20.00’de ise Malkara İlçe Teşkilatı Futbol Takımı ile Hayrabolu İlçe Futbol Takımı’nın galibi ile Çeyrek finale çıkma mücadelesi vereceğiz” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10