Şarköyspor’u mağlup etmesine rağmen ligden düştü

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de son hafta karşılaşmasında ligin dibinde yer alan Sitespor kendi evinde Şarköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatmasına rağmen arka arkaya iki gol b

17.04.2013 20:36:00 0
Şarköyspor’u mağlup etmesine rağmen ligden düştü

 Bu sezon Süper Amatör Ligde inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Sitespor ligden düşerek taraftarını üzdü.

 ,

MUSTAFA UĞRAŞ STADYUMUNDA OYNANDI

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de başlayan karşılaşmada Sitespor ile Şarköyspor karşı karşıya geldi. Müsabakanın başlaması ile birlikte konuk ekip Şarköyspor etkili bir mücadele sergiledi. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Şarköyspor karşısında temsilcimiz Sitespor ise kontrollü bir oyunu tercih etti. İlerleyen dakikalara doğru Şarköyspor geliştirdiği atakta golü bularak karşılaşmada öne geçti.
 

SİTESPOR TOPARLANDI

Müsabakanın henüz ilk dakikalarda golü bulan Şarköyspor büyük bir moral buldu. Golün ardından ikinci gol için ataklarını sürdüren Şarköysopr Sitespor kalesinde etkili olmaya başladı. Ev sahibi ekip Sitespor ise kalesinde gördüğü golün ardından toparlanmakta zorluk çekti. Kontra ataklarla gol aramaya çalışan Sitespor geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. Şarköyspor önde olmanın avantajını sürdürdü. Daha rahat mücadele sergileyen Şarköyspor girdiği birçok pozisyonunu ise değerlendiremedi. 
 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

İlk devrenin son bölümlerine doğru Şarköyspor farkı ikiye çıkarmak için büyük bir mücadele örneği verdiyse de istediğini elde edemedi. Sitespor ise ilk devrenin ortalarına doğru toparlanarak taraftarının desteği ile pozisyonlar üretmeye çalıştı. Özellikle Olcay ile önemli pozisyonlar yakalayan Sitespor arzuladığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. İlk devrenin uzatma dakikalarında da gol gelmeyince ilk devre konuk ekip Şarköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

SİTESPOR GÜRKAN İLE GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü mağlubiyet ile kapatan ve kendisine galibiyet gerekli olan Sitespor ikinci devreye müthiş bir başlangıç yaptı. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi sağlı sollu ataklarla bunaltan Sitespor istediği golü bir türlü bulamadı. Sitespor konuk ekip Şarköyspor’a oranla ikinci devrenin ilk on beş dakikasında etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla oyunu Şarköyspor yarı alanına yıkan Sitespor aradığı gole sonunda ulaştı. Karşılaşmanın 60.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan tecrübeli oyuncu Gürkan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sitespor’a beraberlik golünü getirdi.
 

OLCAY İLE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmada beraberliği yakalayarak büyük moral bulan Sitespor galibiyet golü için Şarköyspor kalesini abluka altına aldı. Şarköyspor’a top yapma imkanı tanımayan Sitespor bir çok önemli pozisyonu değerlendiremedi. Ataklarını rakip kalede sıklaştıran Sitespor 75.dakikada galibiyet golünü buldu. Organize gelişen Sitespor atağında defansın hatasını iyi değerlendiren Olcay düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Sitespor’u 2-1 öne geçirdi.
 

LİGDEN DÜŞTÜ

Karşılaşmada mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci devre gelen arka arkaya gollerle öne geçen Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakibine pozisyon vermeyen Sitespor kalan dakikaları da öne geçmesini bildi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor karşılaşmadan 2-1’lik üstünlük ile ayrıldı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Sitespor Tekirdağ’dan gelen haberle ise yıkıldı. Düşme potasında ki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyen Sitespor Çorlu Sanayispor’un Marmaracıkspor’u 3-1 mağlup etmesi ile ligden düşen ikinci takım oldu.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10