Veliköyspor sezonu galibiyet ile bitirdi 2-1

Süper Amatör Lig’de 18.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Veliköyspor geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Veliköy Sahası’nda hafta sonunda oynanan kar

17.04.2013 20:36:00 0
Veliköyspor sezonu galibiyet ile bitirdi 2-1

 Çerkezköy Haber - Bu sezon ligde başarılı maçlar çıkartan Veliköyspor sezonun son karşılaşmasında şampiyon Çorlu Gençlerbirliğispor’u iki golle geçti.

 

13.00’DE BAŞLADI

Süper Amatör Ligin 18.hafta karşılaşmasında Veliköyspor takımı ligin şampiyonu Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma ise Veliköy Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de oynandı. Her iki takım açısından prestij mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Güzel bir havada oynanan karşılaşmada her iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalarında kendi evinde oynamanın avantajını kullanmak isteyen Veliköyspor galibiyet mücadelesi verdi. Konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise kontrollü bir mücadele ortaya koydu.
 

KONUK EKİP İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

İlerleyen dakikalara doğru konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor oyunu ortaladı. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor kontra ataktan bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen temsilcimiz ilk devrenin kalan dakikalarında beraberlik mücadelesi verdi. Ancak bunda da başarıla olamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve ilk devre konuk ekibin tek gollü üstünlüğü ile geçildi.
 

VELİKÖYSPOR YÜKLENDİ

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Veliköyspor ikinci devre yaptığı oyuncu değişiklikleri ile rakip kalede beraberlik mücadelesi verdi. Özellikle yedek ve genç oyuncular ile mücadele eden Çorlu Gençlerbirliğispor ise ardı ardına gelen Veliköyspor ataklarında ecel terleri döktü. Sağlı sollu ataklarla güçlü rakibi karşısında etkili olan Veliköyspor Musa ve Sinan ile yakaladığı önemli pozisyonlardan sonuç çıkaramadı.
 

MUSA BERABERLİĞİ GETİRDİ

Rakip kaleyi abluka altına alan Veliköyspor beraberlik golünü karşılaşmanın 76.dakikasında tecrübeli ismi ile buldu. Ani gelişen Veliköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Musa rakibini oyundan düşürdükten sonra şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Veliköyspor kalan dakikalarda galibiyet mücadelesi verdi.
 

28 PUANDA BİTİRDİ

Her iki takımında kontrollü bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında Veliköyspor daha etkin bir futbol ortaya koydu. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Veliköyspor geliştirdiği atakta galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Emre topu ağlara göndererek Veliköyspor’u 2-1 öne geçirdi. Arka arkaya gelen gollerle birlikte öne geçen temsilcimiz kalan beş dakikada galibiyeti korumaya çalıştı. Ligin son karşılaşmasını kaybetmek istemeyen Çorlu Gençlerbirliğispor ise istediği pozisyonları bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da ev sahibi ekip Veliköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Veliköyspor bu galibiyet ile sezonu 28 puanla dördüncü sırada tamamlarken, bir önceki hafta şampiyonluğunu ilan eden Çorlu Gençlerbirliğispor ise üçüncü mağlubiyetini alarak sezonu 37 puanda bitirdi
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10