Cami ve Kuran kursu yararına kermes düzenlendi

Bağlık Mahallesi’nde bulunan Veysel Karani Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yardım kesmesi açıldı. Kalabalık bir davetli topluluğu ile açılan kermeste el emeği göz nuru ürünl

Çerkezköy 19.04.2013 19:49:00 0
Cami ve Kuran kursu yararına kermes düzenlendi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de geçtiğimiz aylarda temeli atılan Çerkezköy Veysel Karani Camii’nde dernek tarafından kermes açıldı.

 

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kermesin dün saat 14.00’de gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Teşkilatı üyeleri, Veysel Karani Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, kermesin herkese hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
 

KERMESİ GEZDİLER

Konuşmanın ardından Ali Ertem ve beraberindekiler kermesi gezdi. Kermesin gezilmesinin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Yoğun ilgi gören kermes ile ilgili bilgiler veren Veysel Karani Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fehmi Çoban kermesten elde edilecek gelirin cami yararına ve kuran kursunun açılması için kullanılacağını belirterek “ Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen dernek yöneticilerimize, Kuran kursu hocamız Atike Belen, ve mahalle de bulunan kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

SATIŞA SUNULDU

Bayanların hazırladığı poğaça, börek, kek, pasta, çörek gibi yiyeceklerin ve çeyizlik eşyaların satışa sunulduğu kermes akşam saatlerine kadar açık kaldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10