Taraftarlarımızı Namık Kemal Stadyumuna bekliyoruz

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden ve bu hafta sonunda normal sezonun son karşılaşmasında Sultanbeyli Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz basın toplantısı düze

24.04.2013 00:16:00 0
Taraftarlarımızı Namık Kemal Stadyumuna bekliyoruz

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Sultanbeyli Belediyespor galibiyetini değerlendirdi.

 

“GALİBİYET İLE BİTİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”

Dün saat 12.00’de Kulüp Menejeri Ergun Uncuoğullarından ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanan ligin son hafta karşılaşmasında Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldik. Bu karşılaşmadan kazasız belasız ayrılarak sezonu tamamladık. Tabi son maçımızı önemli bir takıma karşı ve güçlü bir takıma karşı oynadık. İyi bir futbol ve mücadele ile galip geldiğimiz için ve taraftarlarımıza sezonun son maçını galibiyet ile hediye ederek noktaladığımız için mutluyuz” dedi.
 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ”

Hafta sonunda Çorlu Gençlerbirliğispor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Korkmaz “ Biliyorsunuz önümüzdeki hafta sezonu Tekirdağspor’un altında tamamladığımız için Süper Amatör Lig şampiyonu Çorlu Gençlerbirliğispor ile playout baraj mücadelesi yapacağız. Bu maçta 28 Nisan Pazar günü 14.30’da Namık Kemal Stadyumunda oynanacak. Gerçekten kulüp ve Çerkezköy adına önemli bir karşılaşma. Yendiğimiz takdirde Bölgesel Amatör Ligde oynamaya devam ediyoruz, aksi takdirde önümüzdeki sezon Süper Amatör de yer alıyoruz. Gönül isterdi ki iş buralara gelmesin işi buralara bırakmayalım ama sezon başından beri olan talihsizlikler ve şansızlıklar bizi buraya getirdi” diye konuştu.
 

“FİNAL HAVASI ÇOK FARKLI OLUR”

Çerkezköyspor Başkanı olarak takımına her zaman güvendiğini belirten Korkmaz “ Ben her zaman iyi bir takım olduğumuzu dile getirdim. En son bunun açık örneğini Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasında gördünüz. 50 puan toplayan bir takıma karşı vermiş olduğumuz mücadeleyi ve aldığımız galibiyetten göstermiş olduk. Tabi ne kadar Çorlu Gençlerbirliğispor bize denk bir takım olmasa da her zaman dediğim gibi final havası çok farklı oluyor. Geçen toplantıda belirttim. Onlarda Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak gelen bir takımdır. Hedefi olan ve Bölgesel Amatör Lige yükselmek isteyen bir takımdır. Ellerinden gelen mücadeleyi gösterip bize karşı üstün olmaya çalışacaklar” diye konuştu.
 

“TARAFTARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılmak için ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar koyacaklarını söyleyen Korkmaz “ Allah’ın izni ile Pazar günü bu karşılaşmadan alnımızın akı ile çıkıp şahsım adına üç sene önce aldığım emaneti aynı yerde bırakarak bu sezonu da bitirmiş oluruz. Bu karşılaşmada taraftarlarımıza ve Çerkezköy halkına büyük görev düşüyor. Almış olduğumuz hava raporuna göre Pazar günü Tekirdağ’da  güzel bir hava olacak. Belediyemizin sağlamış olduğu araç imkanlarından dolayı Tekirdağ’a gidip gelmek zor olmayacak. Araçlarımız saat 12.00’de belediye meydanından kalkmaya başlayacaktır. Tüm taraftarımızı ve halkımızı bu önemli süreçte bizleri yalnız bırakmayıp yanımızda olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköyspor’a emeği geçenlere teşekkür eden Korkmaz “ Sezon başından itibaren takıma emeği geçen yönetici arkadaşlara, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e, sponsorlarımıza, teknik ekibimize, kulüp müdürümüz Ergun Uncuoğullarından’a , malzemecilerimize ve futbolcu arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah sezon boyunca vermiş olduğumuz emekler boşa gitmez ve bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılırız. Önümüzdeki sezona yepyeni bir yönetim ile güçlü bir şekilde devam edilip Çerkezköy’ü hak ettiği yere getirir” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10