AK Partili gençlerden öğrencilere bayram hediyesi

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan 17 okul ve yurtları gezip ihtiyaç sahibi

Çerkezköy 25.04.2013 19:25:00 0
AK Partili gençlerden öğrencilere bayram hediyesi

 BAŞKANLAR DA EŞLİK ETTİ

Dün sabah saatlerinden itibaren okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımlar yapan AK Parti Gençlik Kolları üyelerine Mevlana İlköğretim Okulu’nda Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli de eşlik etti.

 

“BU PROJENİN HER ZAMAN ARKASINDA OLDUM”

 

AK Parti İlçe Gençlik Kollarının yapmış olduğu etkinliği desteklediğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Bu bir yardım değil sadece öğrencilere hediyedir. Gençlerimiz ihtiyaç sahibi çocuklarımıza sahip çıkarak bunu bilinçli bir şekilde hayata geçirdiler. Gençlerimiz siyasi faaliyet dışında sosyal işler yaparak güzel bir projeye imza attıklarını ispatlamışlardır. Bu projede emeği geçen gençlerimize ve partililerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı olarak bu projenin her zaman arkasında olduğunu söyleyen Ertem, “Belediye Başkanı Ali Ertem olarak siyasi amaç gütmeden sosyal amaçlı yapılan projelere her zaman destek olmuşumdur. Diğer siyasi partilerin de yapacakları sosyal projelerin parti gözetmeksizin arkasında olacağım. Okulların idarecileri bu projenin yapım aşamasında büyük efor harcadılar. Kendilerine yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“BOYUNDAN KİLOSUNA KADAR TESPİT ETTİLER”

 

Gençleri yaptıkları projeden dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da “Gençlik Kollarımız okul idarecileri ile istişare içine girip ihtiyaç sahibi öğrencilerin boyundan, kilosuna kadar tüm özelliklerini tespit ettiler. Daha sonra ise pantolon, tişört, sweatshirt, çorap’ın bulunduğu hediye kutusunu çocuklarımıza isim isim teslim ettiler. Siyasi görüş yapmadan ihtiyaç sahibi çocuklarımız ile bir bütün oluşturduk. Yapılan projede yer alan bütün gençlik kolları kademesindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum”  dedi.

“BİN ÖĞRENCİYE TESLİM EDECEĞİZ”
Hediye dağıtımında konuşan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ise “AK Partili gençler olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar’da bulunan 17 okul ve belli başlı öğrenci yurtlarını gezip buralarda bulunan bin ihtiyaç sahibi kardeşimizi tespit edip, onlara bayram hediyesi olarak bin kişilik kıyafet hazırladık” ifadesini kullandı.

 

“HALKIMIZ İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”

 

Faaliyetin bir yardım faaliyeti ya da programı olmadığını, tamamıyla bir hediye programı olduğunu söyleyen Danyeli “2071 gençliğinin bugünden itibaren onure edilmesi 2023 gençliğinin görev ve vazife alanı içerisindedir. AK Gençlik Çerkezköy, bugüne kadar diğer partilerin hayal bile edemediği bir çok faaliyeti, gerçekleştirdi. Ekibimle birlikte bunun onurunu yaşıyoruz. Diğer partiler gibi resmi törenleri, ellerine aldıkları 20 boyama kitabıyla şov aracı haline getirmek bizlere yakışmaz. Gençlerimiz Çerkezköy ve beldelerinde yaşayan halkımız için durmadan çalışıyor. Haftanın bir günü devlet hastanelerindeki hastalar ziyaret ediliyor, ne evde bakım hizmeti gören yatalak hastalarımızı, ne de engele takılan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz” dedi. 

 

“PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

 

“Halkın zor gününde yanında olmayanlar, seçimlerde fotoğraf çektirirken yine halkı seçim malzemesi olarak kullanıyorlar” diyen Danyeli, halkın bunları hafızasından çıkarmayacağını ifade ederek “Hesap olarak da 8 ay önce neredeydiniz de bugün evimize geldiniz sorusunu yöneltecektir. Diyarbakır programımızdan sonra bir söz vermiştik, Çerkezköy'de benzer bir projenin yapılacağını aktarmıştık, işte bugün verdiğimiz sözde durup, diğer bir mükellefiyetimizi de yerine getirmiş oluyoruz” diye konuştu.

 

BİR ARTI OLARAK GÖRMÜYORUZ

 

Yaptıklarını bir artı olarak görmediklerini söyleyen Danyeli “Çünkü bizler vatandaşımıza hizmet için bu mevkilerdeyiz. Yapılan hiç bir yardımı veyahut vatandaşımızın hayatını kolaylaştırıcı fiilide kendimizden bilmeyiz. Bizler bu davada birer vesileyiz, birer gayret neferiyiz. Allah tüm ekibimden gayretlerinden dolayı razı ololsun dedi.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU
Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ve gençlik kolları üyeleri Mevlana İlköğretim Okulu’nda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye paketlerini teslim etti. Hediyeleri alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, partililer günün anısına öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10