Ordulular kahvaltıda buluştu

270 üyeye sahip Çerkezköy 52 Ordulular Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, Pazar günü CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in de katıldığı kahvaltıda bir araya geldi. Birbirinden leziz yöresel yemekl

Çerkezköy 29.04.2013 20:26:00 0
Ordulular kahvaltıda buluştu

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy’de bir süre önce kurulan 52 Ordulular Derneği’nin yönetimi ve üyeler önceki gün düzenlenen kahvaltıda kaynaşma imkânı da buldu.

 

SİYASİLER DE KATILDI

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki dernek Binasında saat 10.00’da başlayan kahvaltıda,  yöresel lezzetler sergilendi. Kahvaltıya CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, CHP ve MHP yönetim kurulları ile çok sayıda Ordulu katıldı.
 

BİRLEŞME ER YADA GEÇ SAĞLANACAKTIR

Ordu mutfağı, Ordulu kadınlar tarafından ustaca sergilenerek katılımcılara sunuldu. Kaldırak Turşusu, fasulye turşusu, taflan turşusu, beyaz lahana turşusu, su böreği, fasulye kızartması, üzüm yaprağıyla sarılmış yaprak sarması ve peynir çeşitleriyle yapılan kahvaltıda Ordulular birbirleriyle tanışıp, kaynaşma imkânı buldu. 52 Ordulular Derneği Başkanı Metin Yaşar, Ordulular Derneği adı altında faaliyet gösteren diğer dernekle ileriki zamanlarda birleşmenin sağlanacağına vurgu yaparak “Yakın zamanda böyle bir ihtimal görünmemesine rağmen ileride birleşmenin sağlanacağına inanıyorum. Ordulular Derneği bizim derneğimizden ayrılarak kurulmuş bir dernek değildir. Bu nedenle iki derneğin yönetim
kurulları yâda üyeleri arasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Bilakis yönetim kurullarımızın görüşmeleri sonucunda birleşmenin gerekliliği vurgulanmıştır” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10