Bizim Adanalı Kebap Salonu Çerkezköy’de açıldı

Bizim Adanalı Kebap Salonu Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem eşi Nuran Ertem ve AK Parti Kadın Kolları Başkan

Çerkezköy 30.04.2013 20:34:00 0
Bizim Adanalı Kebap Salonu Çerkezköy’de açıldı

 Çerkezköy Haber - Bizim Adanalı Kebap Salonu Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No: 12’de hizmet vermeye başladı.

 

AÇILIŞI YAPILDI

Dün saat 13.00’da gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninin ardından davetlilere Adana mutfağından ikramlar sunuldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Bizim Adanalı Kebap Salonu işletmesinin Çerkezköy'e hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
 

 

 

”ADANA MUTFAĞININ TADINI GÖSTERECEĞİZ”

İşletmeciliğini Mehmet Tekeli, Burhan Yaman ve Celal Yaman’ın yaptığı Bizim Adanalı Kebap Salonu ilk şubesini Çerkezköy’de açtı. Uzun yıllardır bu işi yaptıklarını belirten İşletmecilerden Mehmet Tekeli “Vatandaşlarımıza Adana mutfağının tadını göstermek istiyoruz. Çerkezköy’de Adana mutfağında uzmanlaşmış kadromuzu bir araya getirerek hizmet veriyoruz” dedi.
 

İŞYERİ VE EVLERE DE SERVİS

Zengin menü ile vatandaşlara hizmet vereceklerini belirten Tekeli “Bizim Adanalı Kebap Salonu’nda ezme, közde patlıcan, közde soğan, salata, adana kebap ve ızgaranın her çeşidi ile hizmet vereceğiz. Etimizi Gaziantep’ten, şalgam suyumuzu ise Adana’dan getirtiyoruz. Bol köpüklü ayranımızı ise müşterilerimiz kepçe kaşıklarda içiyorlar. İş yerlerine ve evlerimize de servis imkanı sunuyoruz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10