Yol çalışmaları yoğunlaştı

Veliköy Belediyesi baharın gelmesi ile alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Kışın ağır şartları altında zarar gören tüm yollar tekrar onarılırken, mevcut yolların bir kısmında da

Çerkezköy 2.05.2013 20:19:00 0
Yol çalışmaları yoğunlaştı

 MODERN BİR VELİKÖY OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir yapımı süren Atatürk Sokak ve Bağlar Sokak’taki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Belindir “İlkbaharın gelişi ve hava koşullarının iyileşmesi ile çalışmalarımıza hız verdik. Kışın tahrip olan tüm yollarımız tekrar onarılıyor ve mevcut yollarda genişletme çalışmaları yürütüyoruz. Buna ilave olarak alt yapı, kanalizasyon ve su hatları ile yağmur drenaj sistemi çalışmalarımız yol yapımlarımıza paralel olarak devam ediyor. Ekiplerimiz bu doğrultuda olanca hızıyla çalışmaktadır. Çalışmalarımız alt ve üst yapısı tam, modern bir Veliköy oluşturmak gayesidir. Halkımızın gülen yüzü, bizlerin onurudur” dedi.
 

ŞANTİYE YILI OLACAK

2013 yılı ilk aylarında aldıkları  14 bin metrekarelik kilit taşı ile yaklaşık 100 bin metrekarelik  kesme taş serme işçiliği ile yol çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Belindir, “Bunun yanı sıra 2013 yılı planlarımız dahilinde bulunan bazı sokak ve caddelerimizin alt ve üst yapıları tamamlanmış durumda.  Yapımları biten yollarımız ile Veliköyümüzde açılmamış yolumuz yok denecek kadar azaldı. Var olan çalışmalarımıza planladığımız diğer projelerimizin de dahil olması ile 2013 yılı beldemiz için şantiye yılı olacak. Veliköy Belediye Başkanı olarak inanıyorum ki, çalışmaların bitmesinin ardından Veliköy modern bir kent havasına bürünecek” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10