Pompalı ile dehşet saçtı

Saray’da bir kişi kayınvalidesini pompalı tüfekle öldürürken, baldızını ise ağır yaraladı.

Saray 2.05.2013 21:47:00 0
Pompalı ile dehşet saçtı

 EŞİNİ İKNA EDEMEDİ

Olay, dün saat 15.40 sıralarında Saray’a bağlı Büyükyoncalı Beldesi Bozopa piknik alanında meydana geldi. 22 gün önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenilen iki çocuk babası Ferdi Örnek (35) iddiaya göre cezaevinden çıktıktan sonra eşi Zeynep Örnek ile sorunlar yaşamaya başladı. Eşinin önceki gün eşyalarını alarak İstanbul’daki kız kardeşinin evine gitmesi üzerine, eşini dönmesi için ikna etmeye çalışan Örnek, eşini ikna edemedi.
 

EŞİNİN YANINA GİDİYORDU

İddiaya göre Ferdi Örnek, dün sabah oto kiralama şirketinden araç kiralayarak İstanbul’da bulunan eşini ikna etmesi için Çayla Köyü’nde oturan kayınvalidesinin yanına gitti. Eşini çok sevdiğini söyleyerek kayınvalidesini ve baldızını İstanbul’a gitmek için ikna eden Örnek, kayınvalidesi ve baldızı ile birlikte 59 TL 234 plakalı otomobille yola çıktı. Araç içerisinde çıkan tartışma sonrasında sinirlenen Ferdi Örnek, kayınvalidesi ve baldızını Bozopa Piknik Alanına götürdü. Aracın bagajında bulunan pompalı tüfeği ile önceki kayınvalidesi Nazife Kaya’ya ardından da 15 yaşındaki baldızı Deniz Kaya’ya kurşun yağdıran Örnek, olayın ardından kayıplara karıştı.
 

ANNE ÖLDÜ, KIZI YARALANDI

Olayın ardından kısa bir süre sonra olay yerine gelen Saray İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, Nazife Kaya ve kızı Deniz Kaya’yı kanlar içinde buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri Nazife Kaya’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı Deniz Kaya ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayın ardından kayıplara karışan Ferdi Örnek, Saray’da bulunan anne ve babasında kalan biri 9, diğeri 6 yaşındaki çocukları ile vedalaşırken yakalanarak gözaltına alındı. Eşini çok sevdiğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenilen Ferdi Örnek’in sorgusu devam ediyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10