Veliköyspor sezonu 21 puanla dördüncü sırada tamamladı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor sezonu 28 puanla dördüncü sırada tamamladı. 18 haftalık periyotta 8 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Veliköyspor attığı 27 gole karşılık kalesin

5.05.2013 20:33:00 0
Veliköyspor sezonu 21 puanla dördüncü sırada  tamamladı

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig’de mücadele veren Veliköyspor sezonu 21 puanla tamamladı.

 

SEZONA GALİBİYET İLE BAŞLADI

Çorlu Gençlerbirliğispor , Velimeşe Belediyespor, Çorlu Sanayispor, Çorluspor, Marmaracıkspor, Şarköyspor, Sitespor, Muratlı Belediyespor ve Ulaş Belediyespor’un yer aldığı grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Veliköyspor ilk hafta karşılaşmasında evinde Çorluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan temsilcimiz her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet çıkartmıştı
 

ŞARKÖYSPOR’A ÜÇ GOLLE MAĞLUP OLDU

İlk haftayı galibiyet ile kapatan Veliköyspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında Şarköyspor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. 36. dakikada Onur attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Şarköysporun 1-0 galibiyetiyle sona erdi.İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Şarköyspor 65. dakikada Gürsu’nun golüyle 2-0 öne geçti. 70. dakikada Kaptan Harun attığı golle skoru belirledi.
 

MURATLI’YI DEPLASMANDA MAĞLUP ETTİ

Şarköyspor’a mağlup olan Veliköyspor evinde Çorlu Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile çıkan Veliköyspor ilerleyen dakikalarda gelişen kontra atakta kalesinde golü görerek mağlup duruma düştü. Ancak oyundan kopmayan temsilcimiz uzatma dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan bir puan ile ayrılmasını bildi. Bir sonraki hafta ise Veliköyspor deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Maça etkili başlayan temsilcimiz Gökhan’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk devresi temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci devre Sinan ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Oyundan düşen rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Musa ile iki gol daha bularak farkı dörde çıkardı. Ev sahibi ekip ise iki gol bulmasına rağmen kalan dakikalarda istediğini elde edemedi.
 

GALİBİYET SERİSİ SÜRDÜ

Veliköyspor ligin beşinci hafta karşılaşmasında evinde Marmaracıkspor’u konuk etti. Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmaya iyi başlayan Veliköyspor bulduğu golle öne geçmesini bildi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada gol sağanağı yaşandı. Veliköyspor kalesinde üç gol görmesine rağmen rakip filelere beş gol kaydederek karşılaşmadan 5-3’lük galibiyet çıkardı. Veliköyspor bir sonraki hafta ise evinde Sitespor’u konuk etti. Rakibi karşısında ikinci devre tek gol bulan Veliköyspor karşılaşmadan da 1-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 

VELİMEŞE BELEDİYESPOR İLE PUANLARI PAYLAŞTI

Veliköyspor bir sonraki hafta ise evinde Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile çıkan Veliköyspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında Musa’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. Kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdüren Veliköyspor karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Veliköyspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında ise Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
 

GENÇLERBİRLİĞİSPOR’A MAĞLUP OLDU

Veliköyspor ligin ilk devresinin son karşılaşmasında lider Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan temsilcimiz kalesinde gördüğü golle karşılaşmada mağlup duruma düştü. Kalan dakikalarda oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 

ÜST ÜSTE İKİ MAĞLUBİYET

Ligin ilk devresini 17 puanla ikinci sırada tamamlayan Veliköyspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Çorluspor’a konuk oldu. Ligden düşmemek için önemli transferler yapan rakibi karşısında sahada varlık gösteremeyen Veliköyspor rakibine 5-1’lik skor ile mağlup olmuştu. Bu mağlubiyet ile ikinci devreye iyi başlayamayan Veliköyspor 11.hafta karşılaşmasında ilk devre mağlup olduğu Şarköyspor’u konuk etti. Maça iyi başlamasına rağmen rakibi karşısında mağlup duruma düşen Veliköyspor kalan dakikalarda beraberliği yakaladı. İkinci gol için yüklenen temsilcimiz rakibinin kontra atak golüne engel olamayarak karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet aldı.
 

SANAYİSPOR İLE GOLSÜZ BERABERLİK

Ligin ikinci devresine iyi başlayamayan Veliköyspor bir sonraki hafta ise deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Veliköyspor kalan dakikalarda istediği gol ve golleri bulamadı. Ev sahibi ekip Çorlu Sanayispor ise temsilcimiz kalesine yüklenmesine rağmen galibiyet golünü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı.
 

DÖRT KÖŞE

Veliköyspor 13.hafta karşılaşmasında evinde Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyan temsilcimiz kalesinde iki gol görerek karşılaşmadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Veliköyspor bir sonraki hafta evinde Marmaracıkspor’u konuk etti.
Maça etkili başlayan Veliköyspor Ömer ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk devreyi tek gollü üstünlükle kapatan Veliköyspor Gökhan Balıkçı ve Musa’nın penaltı golü ile farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda Musa ile bir gol daha bulan Veliköyspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.
 

ULAŞ’I DEPLASMANDA YIKTI

Veliköyspor ligin 15.hafta karşılaşmasında ise ilçe temsilcilerinden Sitespor ile karşılaştı. Prestij karşılaşmasına çıkan Veliköyspor ligden düşmemek için oynayan Sitespor karşısında etkili olamadı. Sitespor her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0’lık üstünlük ile ayrıldı. Sitespor mağlubiyetinin ardından Veliköyspor bir sonraki hafta deplasmanda Ulaş Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında çok iyi bir futbol sergileyen Veliköyspor kalesinde bir gol görmesine rağmen üç gol bularak karşılaşmadan 3-1’lik üstünlük ile ayrıldı.
 

SEZONU GALİBİYET İLE BİTİRDİ

Veliköyspor ligin 17.hafta karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi ile ilk devre evinde berabere kalan Veliköyspor maça etkili başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda kalesinde bir gol gördü. Golün şokunu üzerinden atan Veliköyspor kalan dakikalarda bir gol bularak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı. Temsilcimiz ligin son hafta karşılaşmasında ise ligi şampiyon olarak tamamlayan Çorlu Sanayispor’u konuk etti. Temsilcimiz Veliköyspor rakibini 2-1’lik skor ile mağlup ederek sezonu galibiyet ile bitirdi.
 

KALESİNDE 27 GOL GÖRDÜ

Sezonu 28 puanla dördüncü sırada tamamlayan Veliköyspor Süper Amatör Ligde oynadığı 18 karşılaşmadan sekizini kazanırken, altı karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 18 haftalık periyotta dört karşılaşmadan beraberlik ile ayrılan Veliköyspor attığı 27 gole karşılık kalesinde 27 gol gördü. Maç başına 1.15 gol ortalaması ile oynayan Veliköyspor en farklı mağlubiyetini Çorluspor karşısında 5-1’lik  skor ile yaşarken, en farklı galibiyetini ise Marmaracıkspor karşısında 4-0’lık galibiyet ile elde etti.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10